CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT esdevé la 1a força en les eleccions sindicals del professorat de la UAB, i obté 12 representants al Comitè d’empresa

Dimarts, 26 maig, 2015

El 25 de maig s'han celebrat les eleccions sindicals del PDI, en que s'han escollit les persones que formaran part dels organismes unitaris de representació sindical els propers 4 anys, la JPDI pel professorat funcionari i el comitè d'empresa pel professorat laboral. Us fem arribar un primer avenç dels resultats que properament la UAB publicarà.

Delegats/des al Comitè d'empresa (entre parèntesi la variació respecte els resultats del 2011):

CCOO: 9 (-1) CGT: 12 (+5) CSIF: 2 (-4) UGT: 4 (+0)

Delegats/des a la JPDI:

CCOO: 8 (-1) CGT: 4 (+1) CSIF: 7 (+2) UGT: 4 (-2)

Properament enviarem una valoració més detallada dels resultats. De moment volem agrair a totes les persones que han participat a les eleccions i, especialment, a les que ens han valorat la feina que hem fet aquests anys, les propostes que hem plantejat i l'aposta per la participació que defensem. Aquesta participació ens ha permès ser l'únic sindicat que ha crescut en vots i delegats/des a la JPDI i al Comitè. Els resultats d'avui situen a la CGT com la força més votada als comitès d'empresa del PDI de les dues universitats catalanes més grans (UB i UAB), fet que ens permetrà estar presents també a la Mesa d'Universitats. A més, consoliden un creixement sostingut que ens ha portat a passar dels 6 delegats/des de l'any 2006 a 10 l'any 2011 i, finalment, als 16 actuals.

evolució cgt a la UAB

SECCIÓ SINDICAL CGT UAB

Més informació:

- WEB CGT UAB

- TWITTER CGT UAB