CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT exigeix salaris dignes per a los/les treballadors/es de neteja d’edificis i locals de Catalunya

Dimecres, 14 desembre, 2022


Dijous 15 de desembre a les 11.00h
Edifici Telefònica Plaça Catalunya de Barcelona

Aquest dijous i divendres 15 i 16 de desembre hi ha convocada una vaga en el sector de neteja d'edificis i locals en tota Catalunya. Després de l'èxit de la concentració del 12 de desembre en plaça Sant Jaume on CGT Neteja Barcelona "va escalfar motors" i va donar visibilitat al conflicte, ara toca la mobilització de debò, fer vaga i sortir al carrer a protestar per un conveni i salari digne, PRENGUEM AIRE, INUNDEM LES CALLES I LLUITEM PEL NOSTRE SALARI.

CGT hem convocat manifestació per al dijous 15 de desembre de 2022 a les 11.00 hores, que s'iniciarà en l'edifici de telefònica/Moviestar de plaça Catalunya a Barcelona (enfront del Tall Engonals de plaça Catalunya).

Des del sindicat de Neteja de CGT de Barcelona, sol·licitem salaris dignes i un conveni de neteja d'edificis i locals de Catalunya que garanteixi un nivell de vida concorde i just per al col·lectiu.

"Pujades salarials" del 0%, jornades d'hores per setmana i salaris de misèria que no arriben als 400€.

El personal de neteja ha passat de ser imprescindible durant el COVID, jugant-se la salut, a totalment invisibles i deixat a la seva sort i cada vegada més precari.

VOLEM SALARIS QUE ENS PERMETI VIURE, NO SOLS SOBREVIURE.

PER UN CONVENI DIGNE I JUST, PER UNA PUJADA SALARIAL QUE ENS PERMETI VIURE I NO SOLS SOBREVIURE!

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció