CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT F.C.Barcelona: Ara més que mai, els fixes discontinus

Dimecres, 1 maig, 2013

Ara més que mai, els fixes discontinus.

Els treballadors i treballadores sempre estem en alerta, en lluita per defensar drets, el treball de qualitat i pel nostre lloc de feina. Cal tenir valors per avançar junts i assolir fets. El sacrifici, la constància, el companyerisme, la feina ben feta de cada dia, la millora continua... cada dia estem reivindicant, la classe treballadora, continuar sent i estar on som.

Tenim el dret al treball i treballarem sempre en el millor Club. Tot i que les subcontractes, ONG’s i ETT’s proliferen ningú ens mourà. No hi ha prou rumors ni comentaris que puguin amb la nostra força ni professionalitat. Volem i estarem a més jornades, activitats, a més actes, en més partits, Tothom que vulgui treballar que treballi, demanem més hores!

Som 206 treballadors i treballadores i tant sols gairebé el 25% té complements salarials. Els complements salarials es un dret dels treballadors amb una antiguitat superior a l’any 2000, la resta han marxat convidats pel Club abaratint els costos salarials del col·lectiu. Ara ja toca contractar nous treballadors i cobrir tots els llocs de feina d´accessos i acomodació del Club.

Per això ara més que mai, i celebrant el primer de maig, cal ser una força activa. Cal participar i votar en les properes eleccions sindicals. Tots tenim la responsabilitat d’escollir una representació que treballí sindicalment, forta i justa, amb coneixements legals i jurídics, que representin les minories i els interessos de tothom.

La lluita continua, és constant no hi ha treva. Cal votar el proper 18/19 de maig per existir i continuar reivindicant drets. Escull i vota. CGT compromesa amb la millora del col·lectiu. La nostra feina feta és el nostre millor aval.

CGT F.C.BARCELONA

Més informació:

- WEB CGT F.C.BARCELONA

- TWITTER CGT F.C.BARCELONA

1 maig cgt fc barcelona ara més que mai els fixos discontinus

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció