CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT fa balanç de la concentració a Barcelona per l’ERO i la pretensió de Catalunya Caixa d’acomiadar a 2000 treballadors/es

Dijous, 23 juliol, 2015

No podem menys que felicitar-nos per l´ample seguiment de la plantilla a la concentració, convocada pels sindicat amb representació a CX.

La CGT, varem decidir ser presents per recolzar als treballadors i treballadores a CX , davant de les desmesurades pretensions de la empresa, que considerem fora de mida i totalment injustes.

La constant reducció de la plantilla a BBVA, deixa en mera il·lusió la suposada pretensió de un banc centrat en el client, i en un despropòsit la pretensió de reduir 2000 persones a CX.

Esperem que aquest acte de reivindicació, serveixi per generà un punt d’inflexió en las posicions fins ara mostrades per la empresa i sigui una eina que els sindicats implicats utilitzin com cal.

Tot i que la nostra proposta de establir una eina de treball conjunta amb la representació sindical a BBVA i CX , ha estat desestimada per la resta de sindicats, CGT hi serà present als actes que en defensa dels llocs de treball s’organitzin... la defensa en contra de la dràstica reducció de plantilla a CX es també la defensa en la millora de condicions de Treball a BBVA.

Barcelona, a 8 de juliol 2015

SECCIÓ SINDICAL CGT CATALUNYA CAIXA

CGT fa balanç de la concentració a Barcelona per l´ERO i la pretensió de Catalunya Caixa d´acomiadar a 2000 treballadors/es

Més informació:

E-MAIL: cgt-cx@cgtcatalunya.cat

- Robert Santos. CGT Catalunya Caixa: 670255846

- TWITTER CGT FESIBAC CATALUNYA

- WEB CGT FESIBAC CATALUNYA

Més informacions de banca:
El empleo en la banca retrocede 35 años
El sector espera que la crisis suponga la salida de 55.000 trabajadores
El número de oficinas bajará a la misma altura que en la década de los ochenta

http://economia.elpais.com/economia/2013/01/07/actualidad/1357595313_968004.html