CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT fa el darrer comiat a Benigno Gavaldá Prieto

Dimecres, 16 gener, 2008

Com no podia ser d'una altra manera, en un ambient de profunda tristesa, en el matí d'avui 16 de gener del 2008 hem celebrat el funeral pel nostre company Benigno Gavaldá Prieto “Beni” i posteriorment ens hem dirigit al barceloní cementeri de Montjuïc per a donar sepultura al cos del mateix.

En el tanatori de Les Corts s'ha oficiat prèviament un funeral civil i laic a partir dels 9,15 hores. Abrigat el cos i el fèretre de Beni per banderes rojinegres de la CGT s'ha celebrat un senzill i emotiu acte en un oratori ple de companys/es, amic/es , i per descomptat la família de Beni , la seva companya Julia i la seva filla Maru. En el dit acte han participat el secretari general de la FL de Barcelona, el company Àngel Bosqued, Luis, nebot de Beni i finalment els companys Oscar i Miguel del Sindicat d'Activitats Diverses a què estava afiliat Beni .

Aquest Secretariat Permanent vol agrair a tots els companys i companyes la seva presència i solidaritat amb la família de Beni, amb la seva filla Maru i la seva companya Julia, especialment als de la comarcal del Baix Llobregat que ahir passaven per un tràngol semblant al patir també la pèrdua del company Miguel Martínez Ortiz, “Vinki”. Igualment la presència del company Eladio Villanueva que s'ha traslladat exprofés de Madrid per a acomiadar-se de Beni.

Beni, salut company i que la terra et sigui lleu

Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CGT