CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Gearbox-SEAT denúncia davant l’opinió pública, el frau en la contractació temporal, la il·legal flexibilització de la jornada laboral, i el treball en precari

Divendres, 22 febrer, 2013

CGT Gearbox-SEAT, DENÚNCIA DAVANT L'OPINIÓ PÚBLICA, EL FRAU EN LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL, LA IL · LEGAL FLEXIBILITZACIÓ DE LA JORNADA LABORAL, I EL TREBALL EN PRECARI .

Gearbox-SEAT, empresa de caixes de canvis, situada al Prat de Llobregat, amb una plantilla de més de 1000 treballadors, la producció en més d'un 70% es destina a la filial de Volkswagen a Landaben, practica de forma descarada, sense rubor, i donant mostra de total manca d'ètica, el frau i l'estafa pel que fa a contractació es refereix.

Gearbox, sota el mandat de la multinacional Volkswagen, realitza aquest frau des del 2007, on diverses sentències del Tribunal Suprem van declarar les contractacions temporals en frau de llei, així mateix Inspecció de Treball va constatar en frau de llei 112 contractacions temporals, a principis del 2012, requerint a l'empresa al passi a fix d'aquests contractes temporals. D'aquests només ha realitzat 65.

Posteriorment, de forma fraudulenta contractar per ETT als treballadors que no van passar a indefinits.

A més, a Gearbox-SEAT, s'allarga la jornada anual molt més del que estableix la legislació, així com el màxim permès pel propi Conveni.

La Multinacional no es dóna per satisfeta amb l'ampliació de jornada que el Conveni, signat per UGT li permet. De manera fraudulenta, fomenta que el treballador acumuli més dies, havent treballadors que superen les 1500 hores en positiu,-gairebé un any pendent de gaudi-, que l'empresa deu al treballador.
Això representa, que no es crea ocupació i suposa hores extres encobertes, per sobre de les 80 hores anuals permeses.

Per a CGT l'aptitud mostrada per la multinacional és d'una irresponsabilitat molt greu atemptant al conjunt de la societat, més quan ha tingut des l'Administració un tracte de favor, en relació a altres empreses o sectors de la indústria amb quantioses ajudes econòmiques, no sent de recepció tornar a la societat, precarietat laboral i atur.

Per a CGT aquest tipus d'actuacions són tramposes, malicioses i una mostra de menyspreu cap als precaris drets laborals que tenim els ciutadans. Una actuació empresarial que es basa en l'ambició desmesurada, que li importa molt poc la cohesió, el teixit social on desenvolupa la seva producció i per tant empitjora més encara la situació social que vivim.

Més informació:

ENRIQUE FERNANDEZ. CGT-Gearbox : 696.881.672

FERNANDO GUIJARRO. CGT-Gearbox : 655.677.786

- WEB CGT GEARBOX

- TWITTER CGT GEARBOX

- BLOG CGT GEARBOX

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció