CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Girona: Solidaritat i suport amb els 8 detinguts en relació a la vaga general del #14N

Dijous, 6 desembre, 2012

Des del Secretariat Permanent d'activitats diverses de la CGT Girona volem fer arribar la nostra solidaritat i suport amb els 8 detinguts en relació a la vaga general del 14-N. Segons han pogut saber els advocats, els mossos els acusen de danys, desordres, invasió de domicili de persona jurídica i d’atemptat a l’autoritat.

Les detencions estan relacionades amb l'intent d'ocupació de la Cambra de comerç al finalitzar la manifestació anticapitalista convocada per Al Carrer!. En aquest sentit volem recalcar que aquesta ocupació tenia com a objectiu denunciar les declaracions del president de la Cambra, Domènec Espadalé, en què va afirmar que “els gironins s’han d’acostumar a treballar més i cobrar menys”. Un cop dins l’edifici, els mossos van començar un desallotjament per la força que va acabar amb moments de tensió entre policies i manifestants.

Des d'Activitats Diverses de la CGT volem denunciar un cop més la política repressiva de la conselleria d'Interior comandada per Felip Puig que té com a intenció acabar amb qualsevol forma de
crítica i desobediència a les polítiques de retallades socials i de drets del govern de CiU.

Per tot això ens adherim a la petició feta per Al carrer! I el Grup antirepressiu de Girona i demanem
que s’aturi la persecució policial, que es retirin tots els càrrecs, i denunciem una vegada més l’ús de fitxers policials per perseguir la dissidència política.

A més a més ens volem solidaritzar amb totes les companyes represaliades i encausades durant les darreres vagues generals.

La repressió no ens aturarà! Seguirem lluitant!

SINDICAT D´ACTIVITATS DIVERSES DE CGT GIRONA

Més informació:

- CGT GIRONA

- TWITTER CGT GIRONA: @CGTGirona

S. Organització Activitats Diverses CGT Girona
organitzacio.cgtgirona@gmail.com
Mail Sindicat: cgt_gir@pangea.org
Telf Sindicat :972231034
Fax Sindicat :972231219
Av. Sant Narcís 28, Entr-2ª
17005 (Girona)