CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Grup SEAT: 1576 raons ens empenyen a seguir endavant

Dijous, 19 febrer, 2015

CGT Grup SEAT: 1576 raons ens empenyen a seguir endavant

La CGT no anem a regalar-nos les oïdes i valorar positivament els resultats de les passades eleccions. Ha quedat palès que la plantilla ha optat per no equilibrar la balança entre el sindicalisme de col·laboració amb l'empresa i el de plantejaments per al benefici dels treballadors, que representa la CGT.

Així ho demostren les dades, en els quals es manté la majoria absoluta que hem tingut aquests últims quatre anys al centre de Martorell i el Comitè Intercentres.

La CGT ha crescut en nombre de vots. Però no prou, tenint en compte l'augment de plantilla que ha suposat un augment de vot directe a la majoria absoluta. Curiós, oi?
La CGT no trafica amb les contractacions. No obstant això guanyem suports des del convenciment i la demostració del treball realitzat, i això s'aconsegueix amb el temps i el coneixement de la realitat sindical de SEAT.

També, potser no entengueu com tenint gairebé el doble que un altre sindicat, només tenim un delegat més. L'aritmètica en aquesta ocasió no ens ha beneficiat i tenir 4,277 delegats et deixa en 4 mentre tenir 2,55 et dóna el tercer.

Resultats en vots i delegats a eleccions al Grup SEAT 2015:

Resultats al comitè Intercentres a eleccionals al Grup SEAT 2015:

Tot i que porten diverses eleccions pronosticant la nostra desaparició, hem mantingut els dos delegats del Comitè Intercentres; òrgan decisori en els temes realment importants com el Conveni, calendaris i altres condicions laborals que ens afecten a tota la plantilla.

I amb aquesta representativitat que ens heu donat, seguirem influint en el possible, sent les vostres oïdes, transmetent la vostra veu i denunciant els pactes que suposin una pèrdua per els i treballadors.

Des de la CGT volem agrair als i les 1.119 companys a Martorell, 198 a Barcelona i 249 a SEAT Componentes, per donar suport al projecte laboral i social que defensem.

Tot i així queda palès que no només n'hi ha prou el suport a les urnes, i si la vostra aposta és que la CGT realment creixi i aconsegueixi majors objectius per al benefici de tots i totes, necessitem aquest suport durant els 4 anys que transcorren entre eleccions, amb la vostra afiliació i participació en l'organització.

ASSEMBLEA D'AFILIATS AQUEST PROPER DISSABTE 28 DE FEBRER A les 9.30 AL NOSTRE LOCAL DE CORNELLÀ, CARRETERA d'Esplugues 46.

Més informació:

- WEB CGT SEAT

- YOUTUBE CGT SEAT

- FACEBOOK CGT SEAT MARTORELL

- TWITTER CGT SEAT

- PÀGINA FACEBOOK CGT SEAT ZONA FRANCA

- TWITTER CGT SEAT ZONA FRANCA

- TWITTER CGT SEAT COMPONENTES

- FACEBOOK CGT SEAT COMPONENTES