CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT guanya les eleccions a Eulen (Dependències de l’ajuntament de Girona)

Dimarts, 26 octubre, 2010

El 26 d'Octubre s'han realitzat les eleccions sindicals a l'Empresa de Neteges Eulen, en concret les que corresponen a les dependències de l'Ajuntament de Girona (col·legis, pavellons, etc).

Aquestes eleccions han estat molt importants per a la CGT de Girona, en concret per al sector de Neteges. La lluita que han estat realitzant les companyes de neteja ha estat titànica. Posant en antecedents les companyes de Eulen són les que en la primavera del 2007 van protagonitzar una vaga a Girona de 37 dies per reivindicar, entre altres coses, la conversió a fixos dels contractes temporals i l'increment de la plantilla a CLECE que era l'empresa que aleshores s'encarregava de la neteja de les Dependències de l'ajuntament.

Sortint a concurs de nou la neteja en les dependències de l'ajuntament, va assumir la gestió Eulen. En aquest moment CGT va perdre la representació que tenia ja que Eulen no va voler reconèixer al Comitè d'Empresa ja constituït en les dependències de l'ajuntament, i al·legant que Eulen ja tenia el seu propi Comitè, format per CCOO i UGT.

Després de diverses sentències judicials, arbitratges, eleccions impugnades per CGT i per Eulen, finalment CGT ha aconseguit que es fessin de nou eleccions sindicals a Eulen (Dependències de l'Ajuntament) i així recuperar una vegada més la representació en el Comitè d'empresa.

El resultat obtingut ha estat:

CGT 4 Delegades / UGT 3 Delegades / CCOO 2 Delegades

CGT Girona vol agrair a la plantilla el suport i la confiança que en aquestes eleccions sindicals heu dipositat en aquesta organització.