CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT guanya les eleccions en el comitè d’empresa de Cacaolat

Divendres, 18 maig, 2012

BARCELONA, 17 maig 2012 (EUROPAPRESS)

CGT, que no s'havia presentat en les últimes eleccions, ha guanyat els comicis sindicals que s'han celebrat aquest dijous per a decidir el nou comitè d'empresa de Cacaolat i ha desbancat a UGT, segons han informat a EuropaPress fonts sindicals.

Així, CGT ha aconseguit quatre membres, mentre que UGT i CCOO han aconseguit altres tres representants cadascun i els tres membres restants són independents. Fins al moment, UGT tenia la majoria en el comitè amb set representants, mentre que CC.OO. comptava amb quatre i els dos membres restants eren independents. Les votacions s'han portat a terme des de les 08.00 fins a les 17.00 hores en els centres del carre Pujades de Barcelona i a Parets del Vallès (Barcelona).

Ara, el nou comitè d'empresa haurà de reunir-se com més aviat millor per a nomenar al president i al secretari, així com per a acordar una reunió amb la Direcció de la nova Cacaolat, capitanejada per Demetrio Carceller (Damm) i Sol Daurella (Cobega).

ADJUDICACIÓ

El Jutjat Mercantil nombre 6 de Barcelona va adjudicar al novembre la unitat productiva de Cacaolat a l'aliança formada per Damm, Cobega i Victory Turnaround, que portarà a terme una inversió de més de 130 milions d'euros que es dirigiran a la innovació i a nous sistemes de comercialització i mètodes d'organització. El projecte d'aquesta aliança inclou l'engegada d'una nova planta en l'antiga fàbrica de Cerveses Damm a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), un pla industrial per a la planta de Saragossa, una forta capacitat financera, la creació d'un negoci independent respecte als tres socis, el pla social i la capacitat d'internacionalització de la marca. Cacaolat és una empresa autònoma i independent dels seus accionistes amb una participació del 49% de Damm i Cobega, respectivament, i un 2% de Victory Turnaround.

* Font: Europa Press