CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT guanya les eleccions sindicals a AENA-Aeroport de Reus

Divendres, 15 maig, 2015
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CGT ha estat el sindicat més votat a les eleccions sindicals 2015 d'AENA-Aeroport de Reus realitzades aquest 13 de maig de 2015, aconseguint prop del 40% dels vots emesos i 2 delegades d'un total de 5 que té el comitè d'empresa. La UGT perd la meitat dels vots aconseguits en les eleccions sindicals de 2011 però manté 2 delegats, i CCOO segueix mantenint el delegat que tenia.

Al juny 2011 vam passar a ser Aena Aeropuertos, S.A. i va coincidir amb la constitució de la secció sindical a l’aeroport de Reus i la consecució del primer membre de CGT al Comité, d'un total de 5. Han estat quatre anys d'un comitè d'empresa amb majoria absoluta d'UGT (3 delegats UGT, 1 CGT, 1 CCOO) caracteritzat per un funcionament molt pobre, secretista, amb molt poca activitat i sense facilitar la participació d'altres sindicats i encara menys de la plantilla, a la qual no se l'ha informat pràcticament de res ni consultat.

Des de fa 2 anys, d'abril 2013 fins ara, hem patit a AENA una pèrdua de contractació directa suposant una important reducció de la plantilla. Ara ja tenim el 49% del valor actual de l’empresa en mans privades, des del febrer 2015, i s'ha continuat precaritzant la situació dels treballadors i externalitzant serveis. Si Aena és un Servei públic que dóna beneficis… per què calia privatitzar-la?

Des de CGT volem destacar l’alt índex de participació a aquestes eleccions sindicals, el 93% del cens de treballadors i treballadores, i com no, agraïr la confiança depositada en nosaltres al ser la llista més votada.

Des de CGT treballarem per aconseguir un comitè d'empresa més participatiu i transparent, obert a les necessitats i la participació de la plantilla i amb la defensa dels seus drets com a bandera, un comitè que aposti veritablement per lluitar contra la precarietat i contra la privatització del servei públic aeroportuari, i que treballi en tots els fronts per evitar que l'aeroport de Reus segueixi perdent vols, serveis i nivell.

Secció Sindical CGT AENA - Aeroport de Reus
Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT

>>> En el següent enllaç podeu veure els resultats de les eleccions sindicals en tots en centres d'AENA i ENAIRE on es presentava la CGT:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Pq-8URpgNW7uJCMsG4MT1k0lg2Uje6G3sbrS3aRXZwo/pubhtml?gid=1358634879&single=true

>>> En aquest enllaç podeu veure els resultats globals de les eleccions sindicals en tots en centres d'AENA i ENAIRE
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Pq-8URpgNW7uJCMsG4MT1k0lg2Uje6G3sbrS3aRXZwo/pubhtml?gid=1528392256&single=true

Més informació:

- TWITTER CGT AENA

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció