CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT guanya les eleccions sindicals a Atento Barcelona, i obté 9 delegats

Dissabte, 20 juny, 2015

El 17 de juny de 2015 s'han celebrat les eleccions de l'empresa de Contact Center "Atento Teleservicios Espanya". Eleccions a Barcelona a nivell provincial, després d'un laude que anul·lava les eleccions sindicals celebrades el passat 11 de març de 2015.

Aquestes eleccions han ajuntat a la plantilla del centre de treball matriu d'Atento a Glòries i Motors (Barcelona) on l'anterior Comitè d'Empresa electe després de les eleccions de 2011 estava format per 23 membres de la següent manera: CGT 9 delegats, USOC 5 delegats, CCOO 3 delegats, UGT 2 delegats, CSIF 2 delegats, STC 2 delegats.

També han votat i participat en aquestes eleccions les treballadores i treballadors que estaven en el centre de treball de Meridiana i que ara estan reubicats a Glòries i Motors. En aquest centre, que ja no existeix, i que va ser subrogat de l'empresa Unitono a Atento existia un Comitè d'Empresa, de 23 membres (que avui desapareix), triat el 16 de maig de 2012, amb la següent representativitat: UGT 9 delegats, CGT 7 delegats, CCOO 5 delegats, STC 2 delegats.

Els resultats d'aquestes eleccions han estat: CGT 267 vots i 9 delegades, UGT 186 vots i 6 delegades, USOC 101 vots i 3 delegades, CCOO 99 vots i 3 delegades, STC 43 vots i 2 delegades SOMOS 30 vots i 0 delegades i CSIF 16 vots i 0 delegades. Vots blancs: 8. Vots nuls: 1. El vot per correu (10 vots) no s'ha obert mancant una impugnació presentada per UGT que està pendent d'un laude arbitral.

Des del Sector Federal de Telemarqueting de CGT ens congratulem del resultat obtingut i donem l'enhorabona als companys i companyes electes. Érem els primers abans i ho seguim sent. CGT segueix sent el sindicat majoritari a Atento Barcelona, malgrat qui pesi. Felicitem al Sindicat de Transports i Comunicacions de CGT a Barcelona i tots i totes els que han facilitat aquesta nova victòria.

Sector Federal de Telemàrqueting de la CGT

https://www.cgt-telemarketing.es/blog/633-cgt-gana-las-elecciones-y-mantiene-su-mayoria-en-atento-barcelona.html

Més informació:

- TWITTER CGT ATENTO BARCELONA