CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT guanya les eleccions sindicals a l’empresa Grúas Leman

Dissabte, 8 juliol, 2017
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Federació Intercomarcal de la Confederació General del Treball de Tarragona, vol comunicar, que en el dia d’ahir, 5 de juliol, es van produir eleccions sindicals a l'empresa Grúas Leman, de la Pobla de Mafumet.

Cal recordar que aquesta empresa formada per 51 treballadors, formats professionalment com a conductors de camions i operadors de grues mòbils autopropulsades, i que va ser denunciada públicament pel nostre sindicat, el passat 26 de juny, per una situació d’assetjament i persecució sindical sense precedents cap als treballadors que estaven intentant promoure eleccions per a la formació d’un comitè d’empresa amb afiliats de la Confederació General del Treball (CGT) de Tarragona, per aquest motiu s’han produït sancions i acomiadaments als nostres afiliats i a d’altres treballadors. Creant un clima de repressió i por. Tot per voler defensar i mantenir un treball digne des de l’honestedat i la legalitat

La CGT és la primera vegada que es presentava en aquesta empresa a unes eleccions sindicals, i el resultat de l’esmentat procés ha estat: 4 delegats CGT, 1 delegat CCOO.

Ens alegrem dels resultats obtinguts pels companys i afiliats, i per la feina feta pel Sindicat. Ens reafirmen en que l’únic camí és la mobilització i la lluita.

DIGNITAT I LLUITA!

Federació Intercomarcal de la CGT de Tarragona
Tarragona, 6 de juliol de 2017

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció