CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT guanya les eleccions sindicals a l’empresa Grúas Leman

Dissabte, 8 juliol, 2017

La Federació Intercomarcal de la Confederació General del Treball de Tarragona, vol comunicar, que en el dia d’ahir, 5 de juliol, es van produir eleccions sindicals a l'empresa Grúas Leman, de la Pobla de Mafumet.

Cal recordar que aquesta empresa formada per 51 treballadors, formats professionalment com a conductors de camions i operadors de grues mòbils autopropulsades, i que va ser denunciada públicament pel nostre sindicat, el passat 26 de juny, per una situació d’assetjament i persecució sindical sense precedents cap als treballadors que estaven intentant promoure eleccions per a la formació d’un comitè d’empresa amb afiliats de la Confederació General del Treball (CGT) de Tarragona, per aquest motiu s’han produït sancions i acomiadaments als nostres afiliats i a d’altres treballadors. Creant un clima de repressió i por. Tot per voler defensar i mantenir un treball digne des de l’honestedat i la legalitat

La CGT és la primera vegada que es presentava en aquesta empresa a unes eleccions sindicals, i el resultat de l’esmentat procés ha estat: 4 delegats CGT, 1 delegat CCOO.

Ens alegrem dels resultats obtinguts pels companys i afiliats, i per la feina feta pel Sindicat. Ens reafirmen en que l’únic camí és la mobilització i la lluita.

DIGNITAT I LLUITA!

Federació Intercomarcal de la CGT de Tarragona
Tarragona, 6 de juliol de 2017