CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT guanya les eleccions sindicals d’Unipost a les demarcacions de Tarragona i Girona i es consolida com a primera força sindical a l’empresa a nivell de Catalunya

Dissabte, 23 gener, 2016

El 21 de gener tenien lloc les eleccions sindicals a Unipost de la demarcació de Tarragona, que inclou els centre de treball de Reus, Cambrils, Valls, El Vendrell i Torredembarra.

En el col·legi de tècnics s'escollia un delegat, només va presentar candidatura la UGT, per tant va obtenir el delegat.

En el col·legi d'especialistes i no qualificats, CGT va obtenir 28 vots i 3 delegades, i UGT 11 vots i 1 delegada.

Total: CGT 3 delegades i UGT 2 delegades.

Ni CCOO ni USO van aconseguir presentar candidatura.

Per tant, CGT entra amb força en l'única província catalana on no tenia representació i es consolida com a primera força sindical a Unipost a nivell de Catalunya, i passa a ser la segona força sindical a nivell de l'estat espanyol, superant a CCOO.

Prèviament, el passat 22 de desembre es van portar a terme les eleccions a Unipost de Girona ciutat on CGT, que era l'únic sindicat que es presentava, va obtenir una delegada amb 15 vots a favor i 3 en blanc (l'anterior delegada era de la UGT). I el 20 de novembre s'havien fet eleccions al centre de treball de Figueres on també només es presentava la CGT, obtenint una delegada amb els 7 vots existents a favor.

CGT Unipost
http://www.cgtbarcelona.org/cgtunipost/
https://twitter.com/CGTUNIPOST
https://www.facebook.com/pages/Cgt-Unipost-Estatal/389179474597557