CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT HP processos de negoci a Sant Cugat del Vallès es presenta per 1er cop a eleccions sindicals i obté 5 delegats

Dimarts, 24 novembre, 2015

Companyes i companys!

El divendres passat es van celebrar les eleccions per renovar el comitè d'empresa amb un considerable augment de la participació, la CGT que fins ara no tenia representació entra amb 5 delegats i un 30% dels vots. UGT perd 5 delegats i CCOO es queda amb els 7 que ja tenia. El que demostra que la voluntat de la plantilla és que el Comitè d'Empresa el representi d'una altra manera. Sense hores sindicals, alliberats ni finançament extern hem aconseguit un bon resultat.

Però per la CGT les eleccions no són un fi, ni tan sols el comitè d'empresa, sinó només una eina més per treballar per a totes i tots. És per això que ara més que mai seguirem igual que sempre treballant i lluitant per combatre els abusos contra les treballadores i treballadors a HP. Necessitarem el vostre suport perquè ens feu saber tot allò que passa a l'empresa que no trobeu just i fer-ho arribar allà on calgui.

Perquè nosaltres abans i després de les eleccions
• Combatrem la precarietat
• No signarem mai acomiadaments col·lectius.
• Informarem de l'ús de les hores sindicals.
• Farem públics tots els acords del comitè d'empresa.

Agraïm a totes les companyes que hi han col·laborat d'una manera o un altre en fer possible que la candidatura de la CGT tirés endavant, ha estat un treball de totes i per a tots. I també a la resta de la plantilla per la seva participació en el procés electoral tant els que han votat com els que s'han abstingut. Finalment volem fer un reconeixement als membres de la mesa, per la seva paciència i col·lobaració.

Lamentablement no podem estar gens satisfets amb l'actitud de l'empresa durant la jornada electoral, abandonant als membres de la mesa i incomplint els mínims protocolaris exigibles. Només gràcies a la bona fe dels membres de la mesa i la col·laboració de totes les candidatures ha sigut possible resoldre les males pràctiques de l'empresa.

Desitjem molt encert a tots els delegats i delegades escollits, independentment de la candidatura per la qual es van presentar.

CGT 5 delegats (+5 delegats i un 30% dels vots)
UGT 5 delegats (perd 5 delegats)
CCOO 7 delegats (es queda amb els 7 que ja tenia)

SECCIÓ SINDICAL CGT HP PROCESSOS DE NEGOCI

Més informació::

Si tens qualsevol dubte, ens trobarás al local de la CGT a la planta -3 (al costat de la farmacia, dilluns de 15 a 16) o contestant aquest correu.
https://cgthpprocessosdenegoci.wordpress.com

Afília’t a un sindicat que planta cara i defensa els teus interessos. ico doc ficha afiliació
Afilia’t a la CGT a HP enviant un mail a info.cgthp@gmail.com o comentant-ho amb qualsevol delegat/da de CGT a HP

- WEB CGT HP processos de negoci https://cgthpprocessosdenegoci.wordpress.com/

- E-MAIL CGT HP: Info.cgthp@gmail.com

- WEB CGT HP: www.cgt-hp.org

- Facebook CGT HP

- Twitter CGT HP