CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT i la Coordinadora Interzones han convocat una vaga als centres educatius, per als dies 12 i 13 de setembre, els dos primers lectius a la primària i a l’ESO, i per al 19, el primer dia de classes als cicles formatius.

Dijous, 30 agost, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Entrega de la convocatòria al Departament d'Empresa i Ocupació

La Federació d’Ensenyament de la CGT de Catalunya i la Coordinadora interzones, en representació dels docents de Catalunya, han presentat aquest dimarts 10 de juliol la convocatòria legal de vaga pels dies 12, 13 i 19 de setembre (coincidint amb el primer dia lectiu d’Infantil i Primària, Secundària i FP, respectivament) i pel 26 i 27 de setembre, i posteriorment dos dies de cada setmana indefinidament.

- Vaga del primer dia lectiu

Infantil i Primària: 12 de setembre
Secundària/CFGM: 12 o 13 de setembre (en funció del calendari de cada centre)
CFGS/Adults: 19 de setembre

- Vaga Indefinida discontínua

26 i 27 de setembre
D’aquí en endavant definir les dates de les convocatòries setmanals següents prèvia valoració.

En roda de premsa, la Federació d’Ensenyament de la CGT de Catalunya i la Coordinadora interzones ha rebutjat la nul·la voluntat negociadora del departament d’Ensenyament i pretenen fer dos dies setmanals de vaga fins que la Generalitat escolti els professors.

El principals punts que motiven la protesta són l’acomiadament del professorat interí, i tot l’empitjorament de la qualitat del servei educatiu que això suposa, en disposar de menys plantilla, la cobertura de les substitucions des del primer dia amb el cobrament del 100% del salari i l’establiment d’un calendari de negociacions de la resta de retallades sofertes.

Aquesta convocatòria s'ha realitzat d'acord amb unes enquestes fetes entre 5.000 professors, dels quals 3.600 es van posicionar, i el 55% ho va fer a favor de la vaga el primer dia de curs. Aquest calendari de mobilitzacions s'ha plantejat als altres sindicats, que no s'han sumat a la convocatòria.

Federació d'Ensenyament CGT Catalunya

http://cgtense.pangea.org/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció