CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT IBERPOTASH: Comunicat per la mort del nostre company Manuel Fenoy, en accident laboral mortal a la mina

Dimecres, 23 gener, 2013

CGTIBERPOTASHSURIA.jpg

Comunicat per la mort del nostre company Manuel Fenoy.

Des de la secció sindical de CGT Iberpotash volem manifestar el nostre profund dolor davant la tragèdia ocorreguda en el dia d'avui a les instal · lacions de Súria

A Iberpotash una vegada més passa la tragèdia. tragèdia massa vegades repetida, que ens està passant? mentre l'índex de sinistralitat està caient fins les cotes més baixes en la història de la nostra empresa, estan ascendint i amb conseqüències irreparables la sinistralitat a les empreses subcontractades, està arribant el moment que diguem NO a la subcontractació, abans perquè cobraven menys i el treball era més precari, però en aquests temps hem de dir no, perquè ja no és que cobrin menys, sinó perquè es maten més sovint del que la nostra consciència pot suportar.

Per això instem a les autoritats i als qui tenen poder legislatiu, acabin amb la pràctica de la subcontractació i més en empreses d'alt risc, ja que com indiquen les dades, aquestes poden fer front a la sinistralitat del seu personal, però roman impassibles quan els morts se'ls ha d'atribuir a altres empreses tot i prestar els seus serveis a Iberpotash.

Lamentem company que no hàgim pogut evitar la teva mort, el nostre condol a la família.

Sallent / Súria, a 23 de Gener 2013

CGT IBERPOTASH SALLENT I SÚRIA

Més informació:

- WEB CGT IBERPOTASH SÚRIA

- FACEBOOK SECCIÓ SINDICAL CGT IBERPOTASH SÚRIA

- FACEBOOK CGT SALLENT

Máximo de la Corte: 618293434

E-mails: cgtsuria@hotmail.com / sallent@cgt.es

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció