CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT-Judici a Jose Miguel Esteban dimecres 19 de setembre a les 11.30h Sala 125 de la Ciutat de la Justícia Gran via 111

Dimarts, 18 setembre, 2012

El nostre company José Miguel Esteban afiliat de CGT a Barcelona, ​​serà jutjat després de ser detingut el passat 2 d'abril del 2012 a una concentració que es realitzava davant de la presó Model de Barcelona per demanar la posada en llibertat dels detinguts el 29 - M, imputant els càrrecs de Resistència, Desobediència als agents de l'autoritat i Desordres públics. (Les fotos són del moment de la seva detenció)

El nostre company discapacitat físic, va ser detingut quan anava amb cadira de rodes per la vorera de la presó Model, i aixecat de la mateixa pels mossos i llançat a terra d' una furgoneta policial per traslladar-lo a la Comissaria. El trasllat es va realitzar amb el detingut a terra de la furgoneta, sense subjectar i donat el seu estat físic, posant en perill la seva integritat ja que li podrien haver provocat lesions irreversibles. També van deixar la seva cadira de rodes abandonada havent de portar-la a la comissaria dels manifestants.

El cas del nostre company és un més a sumar a tots aquells que els Mossos d'Esquadra els han marcat per sempre. Diverses persones han estat ferits i esguerrats per boles de goma per tota la seva vida, a altres se'ls ha apallissat al carrer, a altres se'ls acusa de resistència, desobediència o desordres, per justificar actuacions policials.

També denunciem la dificultat que tenim perquè els jutjats acceptin a tràmit les denúncies d'abusos policials, com la que el nostre company va posar contra la forma en què se li tracte i que un jutge d'instrucció no ha acceptat a tràmit sense fer tan sols una investigació, havent de recórrer aquesta interlocutòria davant l'Audiència Provincial.

Carlos Navarro
CGT-Premsa Barcelona
649 83 94 90

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció