CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT llança un nou espai televisiu d’àmbit estatal el segon dimarts de cada mes a les 21h

Dimarts, 13 gener, 2015

La CGT produeix RojoyNegroTV, un nou espai televisiu crític, anarcosindicalista i llibertari, per, per a i des del moviment obrer i la seva lluita de classes.

Un programa de televisió en directe pel Canal 33 a Madrid, en la banda UHF dels canals 45 i 57 de la TDT i en la web http://rojoynegrotv.org/ en streaming el segon dimarts de cada mes a les 21:00 hores.

L'espai és un format de tertúlia de 60 minuts, amb presència plural i on les problemàtiques a debatre no seran només les laborals, es pretén tractar també l'espai sociopolític, el món del treball i l'actualitat. Segons Marcos Ferrero, coordinador del programa, “el projecte pretén penetrar en els mitjans televisius des del moviment obrer”.

El primer programa emès el 13 de gener tractava sobre la corrupció amb les intervencions de Quique Peris, activista contra la corrupció al País Valencià, Raúl Maíllo, advocat del Gabinet Jurídic Confederal, Simona Levi, del Partit X i 15MpaRato, Irene Castro, periodista del diari digital eldiario.es i Ter García, redactora del periòdic Diagonal. El podeu veure a https://www.youtube.com/channel/UCAdtgt5slNceh_0z2dQqpLw

En següents programes es tractaran altres temàtiques com la repressió, política i autogestió, sindicalisme...

Les necessitats socials del moment reclamen espais crítics i CGT ha decidit donar el pas i posar veu al món del treball, que en l'actualitat no existeix en els mitjans convencionals.

Ja estan disponibles i operatius els comptes i canals del programa de RojoyNegroTV en les xarxes socials i també la nova web de RNTV. Els enllaços per a seguir-lo o subscriure's al canal i per a seguir els moviments i continguts del nou espai televisiu amb major facilitat són:

- Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Rojo-y-Negro-TV/1565990816969804

- Twitter:
https://twitter.com/rojoynegrotv

- Promoció RojoyNegroTV:
https://www.youtube.com/watch?v=mwghtiJi6PN

- Canal de RojoyNegroTV a youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCAdtgt5slNceh_0z2dQqpLw

- Web:
http://rojoynegrotv.org/

Programa 1: Corrupción, el capitalismo nos cuesta caro:

GABINETE DE PRENSA CONFEDERAL DE CGT