CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT- Manifestació 1 de maig a Barcelona

Dijous, 23 abril, 2009

cartell BCN

Manifestació a les 11.30 a Barcelona

Inici Via Laietana / Plaça del Angel

al costat del metro Jaume I de la línia 4.

Adjuntem el manifest de la Federació Local de Barcelona per aquest 1r de Maig.

MANIFEST DEL SECRETARIAT PERMANENT DE LA CGT DE BARCELONA PER AL 1 DE MAIG DE 2009

La CGT sortirà de nou als carrers de Barcelona el 1r de maig. Com organització anarcosindicalista recordarem l'assassinat a Chicago, en 1886, dels treballadors anarquistes que van ser penjats per l'Estat en el seu intent de fer callar a la classe treballadora que reivindicava la jornada de 8 hores, entre altres millores laborals. Anys més tard se'ls va rehabilitar el seu nom i es va reconèixer que eren innocents.

La societat actual ens demostra que queda molt camí per recórrer cap a la justícia, la igualtat i la llibertat. Segueix havent-hi explotats i explotadors, molt rics i molt pobres i la llibertat es veu retallada en la nostra ciutat amb les normatives cíviques dels diferents ajuntaments que escudant-se en la neteja de les ciutats coarten l'expressió de qualsevol moviment que no està sota el mantell del poder. Per a aquest la dissidència és ja delinqüència i així tracten als qui alcen la veu. Recordem les agressions dels Mossos d'Esquadra a estudiants, treballadors, ciutadans i periodistes en els últims mesos.

La CGT s'aixeca i protesta davant l'augment de les injustícies i imposicions, no es deixa trepitjar, i no acceptem la criminalització i intimidació amb les quals últimament ens regala el Conseller ecopijocomunista i el seu braç armat.

La CGT sortirem al carrer a plantejar una alternativa a la reestructuració que el capital ha decidit aplicar, amb el nom de CRISI, per a salvaguardar els seus grans beneficis; una alternativa per l'autogestió i un canvi social. Si volem garantir el nostre futur hem de provocar un canvi en l'estructura organitzativa de la societat i en les persones, que ens dugui mes allà de l'egoisme individualista i el consumisme-compulsiu per a crear una societat d'iguals i col·lectiva.

La CGT proposem prendre en les nostres mans el timó de la societat i no confiar-lo als polítics que no han tingut cap escrúpol a injectar diners als bancs i a socialitzar les pèrdues empresarials mentre continuen privatitzant els beneficis que obté el capital. Els mateixos que han creat el problema no el solucionaran. A aquesta societat ja se li han posat molts pegats, i sempre hi haurà una crisi més. Ja toca cimentar un món nou, millor que l'actual. Ens posem a això, val la pena i ara és més necessari que mai.

Secretariat Permanent de la FL de Sindicats de Barcelona de la CGT

MANIFESTACIÓ DE LA CGT A BARCELONA, 1 DE MAIG A LES 11'30 HORES, VIA LAIETANA/PLAÇA DELS ANGELS (ALS LOCALS SINDICALS)

El recorregut serà: Via Laietana/Plaça dels Àngels (metro Jaume I), Plaça Sant Jaume, C/ Ferran, Rambles, Passeig Colom i parlaments en les escales de l'Oficina Principal de Correus de Via Laietana/Plaça Antonio López.

Attached documents