CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Manresa dóna recolzament a la Concentració dissabte 12 de gener a la C55 a Manresa: No + morts a la Carretera C-55

Dissabte, 12 gener, 2013

Benvolguts/des,

En motiu dels darrers accidents ocorreguts a la carretera C-55 amb el trist balanç de dues persones atropellades al km 19 al terme municipal de Sant Vicenç de Castellet i la primera víctima mortal de l’any 2013, a causa d’un xoc frontal just al km 26,5 de la C55, la "Federació d’Associacions de Veïns de Manresa" (FAVM) i la "Plataforma No Més Morts C- 55" us comunica i convida a la Concentració que tindrà lloc el dissabte 12 de gener de 2013 a les 17:00 hores de la tarda a la C-55 km. 26,5 (entrada sud de Manresa – St. Pau).

L’acte consistirà en una concentració a la via d’una durada de 30 minuts, s’iniciarà l’acte amb la benvinguda als assistents, es donarà el condol als familiars de les víctimes i es llegirà un manifest El lema de la concentració és aquest: C-55, 10 anys = 79 morts, ja n’hi ha prou!! En el revolt del punt km 26,5 podem comptar 8 víctimes en els darrers 13 anys.

Us preguem i demanem la màxima difusió dins els vostres municipis per poder així concentrar el màxim de gent possible, per fer-nos veure i sentir, reclamant les actuacions urgents i necessàries per acabar d’una vegada amb aquesta sagnia.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració tot esperant sigui un èxit de convocatòria, al cap i a la fi qualsevol de nosaltres pot ser una víctima més, que faci engreixar tristament aquesta xifra dantesca.

Restem a la vostra disposició per qualsevol cosa.

Salutacions cordials,

Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) - Plataforma No Més Morts C-55 -

Amb el recolzament de la Federació Local de CGT Manresa

Més informació:

- Federació Local CGT Manresa

- Twitter CGT Manresa: @cgtmanresa

- FACEBOOK CGT MANRESA

- Federació d´Associacions de Veïns de Manresa

- Plataforma desdeblament C55 i abandonament de les comunicacions al Bages

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció