CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Manresa dóna suport a la concentració moviment #15m i fa crida ciutadania a participar-hi

Divendres, 20 maig, 2011

CGT Manresa dóna suport a la concentració que es convoca a títol individual aquest divendres dia 20 a les 20.30h a la Plaça de Sant Domènech, de Manresa.
Emplacem a la ciutadania de Manresa i al conjunt del Bages i per extensió de la Catalunya Central, que hi participin a titol individual per expressar l´estat d´indignació social.

Recordem que l'atur acumulat al Bages a finals del 2010 ascendia a un xifra rècord de 15.902 persones, sense precedent en 17 anys.

Ens sobren els motius socials, de manca d'inversió en protecció social, de mesures efectives que garanteixin l´accés al dret a l'habitatge, de precarietat laboral, en una comarca afectada especialment per Expedients de Regulació d'Ocupació, en especial a petites empreses i a empreses auxiliars de l'automòbil.

Recordem que al Bages si han presentat 123 Expedient de Regulació d'Ocupació, 206 de rescissió, 2.093 d'Extinció, 955 de reducció, sumant una tristament espectacular xifra de 3.255 Expedient de Regulació d'Ocupació, tan sols al Bages, el 2010.

Recordem que l'atur en les darreres dades de l'abril, al Bages ja comptava amb 15.553 persones aturades, 36 més que a finals de març, destacant Manresa amb 6.898 persones, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Vicenç de Castellet amb 956 persones registrades a l'atur.

És hora de mostrar la indignació davant de la retallades de drets socials, de donació de diners públics a la banca, mentre no reculen els desnonaments a famílies que no arriben a fi de mes, com és el cas emblemàtic de la subhasta aturada als jutjats de Manresa de José Luis Burgos, del descrèdit i la corrupció política i de cadascuna de les indignacions individuals i col.lectives.

Per tot plegat, emplacem a la ciutadania a implicar-s'hi i a mostrar la seva indignació, perquè ens sobren els motius.

Per fer-ne difusió de la convocatòria, hi ha grup al Facebook, d'on surt la convocatòria de Manresa:

CONCENTRACIÓ MANRESA: UN ALTRE MÓN JA ÉS POSSIBLE, MOBILITZAT

http://www.facebook.com/event.php?eid=161968927199729

Tothom està indignat amb la situació per la qual estem passant tots. Crisis, atur, corrupció... i així una llarga llista. No parem de queixar-nos, de criticar, i el que és més dur no fer RES, sense que s'obri cap perspectiva que no hi vegem cap solució.

Últimament estem veient que altres ciutats com Barcelona s'està mobiltzant gent que està dient PROU!!, un altre món és possible, però ens hem mobilitzar passar a l'acció, perquè d'alternatives hi han, però no les mateixes que ens han portat a aquesta situació, per això ciutadans anònims hem decidit seguir els mateixos pasos d'aquestes ciutats que ara ho estant fent i que països com Egipte i altres països àrabs han fet servir per acabar amb les velles receptes.

Manresa no pot quedar al marge d'aquestes mobilitzacions, doncs per això us convoquem a dir PROU, però amb solucions que no depèn de cap opció, si no que es la ciutadania es el que te la solució. Deixem clar que s'hi pot unir qualsevol persona que estigui disconforme amb la situació que vivim actualment, ciutadans amb diferents opinions polítiques i socials, pero NO ENS REPRESENTA CAP SIGLA, ja siguin partits polítics, organitzacions o plataformes.

US HI ESPEREM EL PROPER DIVENDRES A LES 20.30 A LA PLAÇA SANT DOMENEC DE MANRESA, LA NOSTRA TAHRIR.

Podeu seguir via twitter, posant el hashtag #manresaindignada