CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT mostra el rebuig als acomiadaments i modificació de condicions de treball a ACEROS PARA LA CONSTRUCCIÓN de l’Arboç del Penedès

Dimarts, 4 desembre, 2012

Aquest dia 5 de desembre han decidit fer una marxa des de l'empresa fins a l'Ajuntament de l'Arboç mereixedora de comptar amb tota la nostra solidaritat suport i presència davant de l'Ajuntament de l'Arboç a les 10:30 hores


CGT mostra la seva més radical rebuig als acomiadaments i modificació de condicions de treball en ACERS PER A LA CONSTRUCCIÓ de l'Arboç del Penedès.

Els treballadors i treballadores de l'empresa es mobilitzen davant les pretensions de l'empresa ACERS PER CONSTRUCCIÓ (l'Arboç del Penedès), pertanyent al grup CELSA, que no són altres que acomiadar a 26 treballadores d'una plantilla total de 89 treballadors, una rebaixa salarial d'un 20%, un increment de 9 dies de jornada anual i per si no tingués prou afegeix al seu desproporcionada llista de disbarats un ERO de suspensió temporal de contractes durant 6 mesos.

Davant aquestes mesures no queda més que una resposta contundent que els treballadors i treballadores tenen clar, tal com han expressat en les diferents assemblees.

Dins el calendari de mobilitzacions per mostrar el seu rebuig als despropòsits de l'empresa està una marxa que emprendran demà 5 de desembre des del centre de treball fins a l'Ajuntament de l'Arboç del Penedès, amb un recorregut aproximat de 3 km que emprendran a les 10 h. amb previsions d'arribar a les 10:45 hores en la qual comptaran amb tot el suport de CGT.

Durant la tarda d'avui s'han concentrat a la porta de l'empresa des de les 16 fins a les 18:30 hores, per escridassar a la direcció de l'empresa mentre dins estava reunit el Comitè amb aquesta, juntament amb els assessors dels diferents sindicats amb representació (CGT i CCOO).

Dir que mentre l'empresa al · lega causes econòmiques per dur a terme mitjançant la Reforma Laboral que s'ha exposat, va proposar mantenir les reunions en un hotel de luxe de Vilafranca del Penedès, per així no tenir la pressió de la plantilla, al que tant el Comitè com les assemblees de treballadors i treballadores s'han negat rotundament a la desvergonyida invitació.

L'empresa al · lega estar totalment aliena al conflicte, ja que tot es deu a una renegociació del GRUP CELSA d'un deute de 3.000 milions d'euros que vol fer pagar en gran mesura als treballadors i treballadores d'un centre de treball amb 89 persones en plantilla i que justifica la reestructuració del Grup a una condició expressa de les diferents entitats financeres creditores.

CGT entén que cadascú ha d'assumir la responsabilitat que li correspongui ja que aquest deute no és precisament produïda pels treballadors i treballadores, sinó que és més que probable que sigui per una mala gestió de l'empresa.

CGT exigeix ​​la retirada de la totalitat de les mesures plantejades i no desistirà en el seu afany per la defensa de les condicions laborals dels companys i companyes.

Mitjançant el present, es convoca a tota l'afiliació així com als col · lectius amb els que CGT ve desenvolupant la seva feina diària, a assistir a la concentració de suport a les treballadores i treballadores de CAMPESA (Acers per a la Construcció) de l'Arboç, que després de les pretensions de l'empresa d'acomiadar a 26 treballadors / es, aplicar una baixada salarial d'un 20%, un augment de 9 dies de jornada de treball anual i un ERO de 6 mesos, en definitiva treballar més per menys i amb menys personal engrossint les llistes de l'atur.

Davant d'aquesta salvatjada, aquest dia 5 de desembre han decidit fer una marxa des de l'empresa fins a l'Ajuntament de l'Arboç mereixedora de comptar amb tota la nostra solidaritat suport i presència davant de l'Ajuntament de l'Arboç a les 10:30 hores, que és l'hora prevista per a l'arribada dels companys i companyes.

Més informació:

- FACEBOOK FEDERACIÓ COMARCAL CGT BAIX PENEDÈS

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció