CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Nissan: Acció – Reacció. El 18 de maig, Concentració al Saló de l´automòbil de Barcelona

Dijous, 16 maig, 2013

Durant aquesta setmana s'està celebrant a Barcelona el Saló Internacional de l'Automòbil, on s'exposen totes aquelles empreses, que a més de cotxes produeixen acomiadaments, explotació laboral, malalties laborals, convenis escombraries, contractes escombraries, congelació salarial, doble escala salarial.

Tots aquests atacs contra la dignitat dels i les trabajadorxs, els fan amb la promesa del manteniment de les plantes, la fabricació de nous models o la falsa promesa de creació d'ocupació de qualitat, les grans multinacionals fan xantatge als seus treballadors perquè es rebaixin les seves condicions laborals. Però no podem oblidar-nos que això ho fan, per la passivitat i beneplàcit del sindicalisme que ens envolta.

NO HEM TREBALLAT I LLUITAT EN AQUEST PAIS PER TORNAR AL SEGLE PASSAT.

Per això la CGT rebutgem aquesta situació i exigim un futur en el qual treballem per viure, i la riquesa que creem amb les nostres mans no vagin a les butxaques d'uns pocs, sinó a permetre que tots i totes visquem dignament.

Entre tots i totes hem de treballar per canviar la situació, acabar amb aquesta forma d'explotació lluitant per els nostres drets i no pel benefici de les multinacionals, que paguem amb la nostra salut i la nostra vida.
Des de la CGT practiquem aquesta forma de fer sindicalisme, i per això hem de felicitar als companys de CGT a Cantàbria. Per haver estat un sindicat honest, lluitador, seriós, amb esforç i crític, han aconseguit doblar el nombre de membres del Comitè d'Empresa que tenien.

Des de la CGT, volem fer una crida, per a tots aquells/es treballadors/es de les Empreses de l'Automòbil,als que ens espremen i fem una crida:

CONCENTRACIÓ-ACCIÓ

davant la porta del Saló de l'Automòbil (Plaça d'Espanya)

DISSABTE 18 DE MAIG DE 2.013

(DE 10 A 14)

ENS SENTIRAN!

Secció Sindical de CGT a NISSAN Zona Franca

Més informació:

- WEB CGT NISSAN

- TWITTER CGT NISSAN