CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT no tolera persones neofeixistes al seu si

Dimecres, 11 agost, 2010

CGT EN DEFENSA DE LA SEVA IDEOLOGIA

CGT NO TOLERA PERSONES D'IDEOLOGIA NEOFEIXISTA AL SEU SI

CGT ha detectat la presència de diverses persones d'ideologia neofeixista afiliades en una secció sindical del sindicat. L'Organització ha posat en marxa els seus procediments estatutaris i ja han deixat de pertànyer al sindicat. Aquests procediments estatutaris es troben actius i oberts per continuar investigant i poder aplicar-los en qualsevol moment i lloc que torni a detectar-se la infiltració d'aquest tipus de persones, ja que, CGT manté una actitud de total intransigència, de tolerància zero, davant d'aquest tipus de situacions.

CGT com a organització anarcosindicalista manté un compromís permanent de lluita contra el feixisme, la xenofòbia, el racisme i tot tipus d'ideologies totalitàries ja que els nostres objectius, les nostres finalitats i mitjans són aconseguir la millora dels drets laborals i socials de tots els treballadors i treballadores i la construcció d'una societat llibertària que estigui basada en la llibertat, igualtat, justícia social i autogestió.

Així ha estat històricament, així és actualment i així va seguir sent-lo en aquesta organització sindical i social que dia a dia lluita en el carrer i en els llocs de treball per la llibertat.

CGT està sent ja una organització amb la suficient presència en l'àmbit sindical, i al món de les organitzacions socials, com per convertir-se en objecte de desig d'altres organitzacions i persones indesitjables que s'infiltren a les nostres files per usar la seva estructura, els seus recursos, la seva capacitat de mobilització, ocupar llocs als òrgans de gestió que els permetin divulgar o treballar per als seus interessos partidistes, neofeixistes, privats,… però tots aliens a CGT.

En les pròximes setmanes, CGT desenvoluparà la convocatòria de la Vaga General del 29 de setembre i serà un referent important del moviment sindical i social anticapitalista i combatiu, tot això fruit d'un treball continuat de coherència i d'exercir un model sindical al servei de la classe treballadora.

Així mateix, en els pròxims mesos, comença el nou període d'eleccions sindicals en les quals CGT seguirà creixent en representativitat i per tant, en la seva capacitat de mobilització i de transformació social. Seran mesos de parlar amb molta gent, de configurar candidatures, d'entrar en contacte amb moltes persones a les quals obrim la nostra casa, els nostres projectes, les nostres alternatives i propostes, els nostres somnis, les nostres idees.

A la vista de tot això, no és d'estranyar que CGT sigui l'objecte de desig d'organitzacions i persones indesitjables o que s'orquestrin campanyes de difamació i de desprestigi que pretenguin avortar aquesta important realitat sindical i social que avui ja és el projecte CGT.

Som plenament conscients que existeixen molts interessos creats perquè CGT no progressi, no creixi el seu model sindical assembleari, no s'admeti que CGT organitzi autònomament als treballadors i treballadores i que aquests dirigeixin adequadament el seu poder per a aconseguir els seus objectius com classe.

Però també estem acostumats a les infiltracions i a les campanyes i muntatges de desprestigi. Històricament, sempre que les organitzacions llibertàries hem estat un referent en el moviment sindical i social, s'han intentat avortar, però sempre hem renascut i ens hem seguit obrint pas amb el suport de les classes més populars.

Com a conseqüència de tot això, fem una crida a tota l'afiliació i a tots els Ens Confederals perquè es mantinguin obertes totes les alarmes, que es tinguin molt oberts tots els ulls per a detectar aquest tipus de persones que vénen a la CGT a destruir, a abusar, a aprofitar-se, a manipular, en definitiva, a intentar desarticular el projecte real que oferim per a la defensa dels treballadors i les treballadores

Secretari Permanent del Comitè Confederal de CGT

CONFEDERACIÓ GENERAL DEL TREBALL- GABINET DE PREMSA CONFEDERAL


Nota:

La infiltració s'ha produït a l'empresa d'informàtica Tecnocom de Madrid, per part d'afiliats del Movimiento Social Revolucionario (MSR), grup polític d'ideologia neonazi i de caràcter marcadament xenòfob.

- Veure noticia del diari Público:

Neonazis se infiltran en CGT para tratar de captar obreros

www.publico.es/espana/331567/neonazis/infiltran/cgt/tratar/captar/obreros

- Veure dossier sobre el tema elaborat per Nodo 50:

La extrema derecha intenta crecer dentro de los sindicatos

www.nodo50.org/info/La-extrema-derecha-intenta-crecer.html

- Veure escrit de dos afiliats de CGT de Saragossa:

Comunicado de 2 militantes de CGT y de la Coordinadora Antifascista de Zaragoza, en la que se desmienten algunas de las cosas publicadas en el diario Público

www.kaosenlared.net/noticia/cgt-antifascista-y-antiracista

Attached documents