CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT obté 7 delegats/des a l’Hospital de Viladecans i és el sindicat més votat a les eleccions sindicals

Divendres, 10 abril, 2015

CGT obté 7 delegats/des a l'Hospital de Viladecans i és el sindicat més votat a les eleccions sindicals

Les eleccions sindicals es duen a terme cada 4 anys. A l´Hospital de Viladecans, es van realitzar el passat 25 de març.

L'objectiu de les eleccions sindicals és permetre que el conjunt dels treballadors triï a aquelles persones que els representaran, fent d'interlocutor amb l'empresa, durant els propers 4 anys. És com passa en altres eleccions: des d'ara fins a l'any 2019, els treballadors han donat "carta blanca" a aquestes persones (i els seus respectius sindicats).

Un cop elegides, aquestes persones passen a ocupar un dels 17 llocs de Delegat de Personal de què disposa el nostre Hospital. Aquests delegats constituiran la Junta de Personal de l'Hospital de Viladecans, òrgan col·legiat de representació dels treballadors.

Els delegats sindicals elegits al nostre Hospital van ser les següents persones:

JuanMa, Eliana, Jesús, Alberto, Carmen, Jordi i Klaus som els delegats de personal de la CGT.

La CGT va ser el sindicat més votat a l'Hospital de Viladecans, obtenint ni més ni menys que el 41,18% dels delegats. Aquest és el MAJOR PERCENTATGE DE VOTS OBTINGUT PER UNA SECCIÓ SINDICAL (INCLOENT TOTS ELS SINDICATS) ALS HOSPITALS DE L'INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT.

Des de la Secció Sindical de la CGT de l'Hospital de Viladecans agraïm la confiança que aquestes 155 persones van dipositar en nosaltres.

D'altra banda, és important dir-vos que posarem tot el nostre afany perquè torni a existir treball conjunt a la Junta de Personal, trencada des de fa més de tres anys a causa de discrepàncies entre sindicats.

Confiem que la majoria de delegats elegits siguem capaços de, amb altura de mira, oferir el millor de nosaltres en benefici de tots. Però és important que, perquè això passi, els treballadors s'impliquin. No només és important donar-nos suport en el treball sindical: també cal que cada afiliat exigeixi aquesta actitud del seu propi sindicat.

A la CGT entenem que sindicalisme és molt més que oferir cursos o pujar a reunions amb la Direcció per queixar (i, la gran majoria de les vegades, quedar-se igual ...):

SINDICALISME DE VERITAT ÉS COORDINAR "LLUITES" QUE HAN DE SER ENCAPÇALADES PELS DELEGATS I SINDICATS, I secundades PELS TREBALLADORS.

RESULTATS TOTALS DELEGATS/DES:

CGT - 7 Delegats/des
Metges de Catalunya 3 Delegats/des
SATSE - 3 Delegats/des
CCOO - 2 Delegats/des
USAE . 2 Delegats/des
UGT - 3 Delegats/des

Més informació:

- TWITTER CGT HOSPITAL DE VILADECANS

- ABOUT.ME CGT HOSPITAL DE VILADECANS