CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT obté la majoria absoluta d’un dels comitès d’empresa i entra en el segon a les eleccions sindicals a Hewlett Packard a Sant Cugat

Dimecres, 12 febrer, 2014

Avui s'han realitzat eleccions sindicals a dues empreses que la multinacional tecnològica Hewlett-Packard té a Sant Cugat. Eren convocats a votar 726 treballadors/es.

CGT obté la majoria absoluta d'un dels comitès d'empresa i entra en el segon.

Aquestes eleccions sindicals es realitzen tot just uns mesos després de la vaga indefinida que es va realitzar a les dues empreses el juny. CGT s'ha presentat per primera vegada als comitès d'empresa de HP Consultoría y HP Outsourcing.

Els resultats finals per empresa són els següents. Entre parèntesi la variació respecte el 2010:

- HP Consultoría: CGT 8 delegats/ades (+8), CCOO 3 delegats (-7), UGT 2 delegats (-1)

- HP Outsourcing: CCOO 9 delegats/ades (-2), CGT 2 delegats (+2), UGT 2 delegats(=).

Valorem aquesta forta entrada de CGT com un recolzament al model de presa de decisions de forma assembleària i transparència realitzada per les seccions sindicals a l'empresa.

Fa tres anys que les seccions sindicals de CGT lideren l'oposició als acomiadaments que la multinacional realitza a l'estat espanyol, fent més de 64 accions de protesta en aquest període.

Les seccions sindicals de CGT a les dues empreses sumen un total de 21 delegats/ades electes a les seus de l'estat espanyol.

SECCIONS SINDICALS CGT HEWLETT PACKARD SANT CUGAT

Més informació:

- WEB CGT HP SANT CUGAT

- TWITTER CGT HP