CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT, obté la majoria absoluta en les Eleccions Sindicals de l’Empresa Remolcadors de Barcelona S.A. (REBARSA)

Diumenge, 24 maig, 2009

En les eleccions sindicals celebrades en el dia 22 de maig, els treballadors de REBARSA han votat majoritàriament pel Sindicat de Treballadors de la Marina Mercant de la Confederació General del Treball (STMM-CGT), atorgant-li 3 delegats, per 2 de la OTEP, i 0 de la UGT. El Total de vots obtinguts per la candidatura del STMM – CGT ha estat de vint-i-set (27), la OTEP va obtenir catorze vots (14), i UGT ha rebut un total de sis vots (6). La participació de les tripulacions en el procés electoral ha estat pràcticament al 100%.

Aquest resultat millora el de les anteriors eleccions sindicals en aquesta empresa, a l'aconseguir un delegat més, passant de 2 a 3 els representants electes de CGT, i obtenint la majoria absoluta del Comitè d'Empresa.

En l'altra empresa que opera en el port de Barcelona, Remolcadors S.L., el STMM-CGT té els 3 delegats que constituïxen la representació dels treballadors en aquesta empresa. Sumats per tant ambdues representacions la CGT compta amb 6 delegats d'un total de 8 i consolida la seva majoria absoluta en les empreses de Remolc Portuari i Salvament de la Província de Barcelona.

Al seu torn aquest resultat reforça el creixement continu de la nostra organització en el Sector Marítim i consolida la nostra condició d'organització sindical representativa en aquest àmbit. Des de la CGT expressem la nostra enhorabona als companys triats, i als treballadors de REBARSA per la seva participació en el procés, així com desitjar-los una fructífera legislatura que pugui ser exemple a altres companys del Sector.

STMM-CGT