CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT organitza una altra aturada en el torn del vespre de Seat en Martorell

Dimecres, 6 febrer, 2008

Barcelona, 6 feb (EFECOM).- CGT ha tornat a organitzar aquest vespre una aturada d'una hora i quaranta minuts de duració en la fàbrica de Seat en Martorell (Barcelona) per a reclamar el reingrés de 66 treballadors acomiadats arran de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) firmat el 16 de desembre del 2005.

Al final de l'aturada, els tres empleats acomiadats que mantenen una vaga de fam des de dilluns passat s'han dirigit als treballadors que han acudit a una assemblea, segons han informat fonts de CGT, únic sindicat convocant de les aturades.

Les organitzacions majoritàries en Seat, UGT i CCOO, firmants al seu torn de l'ERO de 2005, l'últim en la filial de Volkswagen, no han abonat aquesta protesta.

L'aturada es tornarà a repetir en el torn de nit, entre les 00.15 i les 01.45 hores.

Seat va comunicar recentment als 66 treballadors pendents de reingrés, d'acord amb l'ERO que va suposar l'acomiadament de 646 persones, que donava per tancat el procés de reincorporacions.

Aquests empleats són els que van denunciar a la companyia davant dels tribunals per la seva inclusió en l'ERO i van rebre sentències desestimatòries. EFECOM mf/mg/jma

Terra Invertia
|Notícia original a Terra Invertia