CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Panrico s’oposa totalment a la proposta presentada per la Generalitat en que segueixen contemplant acomiadaments i rebaixes salarials

Dimecres, 26 març, 2014

solo_hay_un_camino_cgt_panrico.jpg

La Secció Sindical de CGT Panrico de Santa Perpètua s'oposa totalment a la proposta presentada per la Generalitat la setmana passada en que segueixen contemplant acomiadaments i rebaixes salarials .

Així mateix aquesta secció sindical es ratifica en la impugnació de l'ERO signat a Madrid el 25 de novembre. Després de la suspensió del judici del dia 20 de març a l'Audiència Nacional a causa de la incompareixença per hospitalització d'un membre de la comissió negociadora , concretament un afiliat a CCOO de Valladolid , apareix una nova data per celebrar : el dia 6 de Maig.

Davant l'aparició en diversos mitjans d'un possible acord entre sindicats , empresa i Generalitat , aquesta secció sindical de CGT vol aclarir que es manté fermament en contra d'aquest pacte . També s'oposa a la possibilitat forçada pel president del comitè d'empresa i les cúpules de CCOO de celebrar un referèndum per votar una nova proposta que significaria clarament anar en contra del que va aprovar l'assemblea de treballadors i treballadores per unanimitat .

No estem disposats a cedir al xantatge que suposen aquests actes després de més de cinc mesos de vaga en una lluita que s'ha convertit en històrica .

Secció Sindical de CGT Panrico de Santa Perpètua de Mogoda .

25 març 2014 .

Més informació:

- TWITTER CGT PANRICO

- WEB CGT VALLÈS ORIENTAL