CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT posa en marxa el web “in-formacioncgt.info” per ampliar les nostres eines d’actuació sindical i social

Dimecres, 11 novembre, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CGT disposa ja d'un nou lloc web: in-formacioncgt.info, que té com objectiu facilitar a tota l'afiliació confederal el conjunt de materials informatius, formatius i documentals elaborats, editats o distribuïts per la nostra organització. Es tracta d'una eina creada per la Secretaria de Formació i Jurídica, a través de l'Escola de Formació Confederal.


Aquesta iniciativa es porta a terme d'acord amb els Acords del XV i del XVI Congrés, quant a desenvolupament de la formació i engegada de pàgines web.

Com queda reflectit en el llibre sobre el 25è aniversari del Congrés d'Unificació, el desenvolupament de la formació, la cultura i el pensament crític és, i segueix sent, un dels pilars bàsics del moviment llibertari. Tal és així que el Títol I, Article 2 dels Estatuts Confederals recull diversos punts que defineixen clarament com objecte de CGT fomentar el pensament llibertari i donar-lo a conèixer dins la societat, contribuir a una formació integral de les treballadores i treballadors i difondre tot tipus d'informació sobre qualsevol tema que interessi a la classe treballadora. Inclou a més el foment, estudi i investigació en l'àmbit de les ciències econòmiques i socials per al millor compliment de les fins que pretenem.

El desenvolupament d'aquesta activitat, tant en els nivells confederals com en els diferents àmbits sectorials o territorials, s'ha anat produint de vegades més enllà de la disponibilitat de mitjans, i s'ha realitzat un titànic esforç que ens ha permès generar mecanismes per a aquesta finalitat, disposant ara de tot un seguit d'elements claus per a la formació en tots els nivells, desenvolupament que s'ha anat incrementant a mesura que l'organització ha tingut majors necessitats i majors possibilitats.

De manera visiblement extensiva, els diferents ens territorials i sectorials van engegant els seus propis plans de formació, adequant-los a les necessitats reals de cada moment. En el seu conjunt, la formació ha passat a ser una de les prioritats fonamentals per a tota l'organització, bolcada en una labor que acosta a la militància els coneixements i eines necessaris per a desenvolupar els acords i línies d'actuació de CGT enfront dels problemes quotidians en els centres de treball o en l'activitat social. Garantint les millors possibilitats i la major efectivitat a l'hora de complir amb la nostra responsabilitat sindical.

A les múltiples iniciatives engegades per a complir amb les necessitats formatives s'afegix ara aquest nou lloc web que facilitarà a la militància l'accés a la documentació disponible i a la informació fonamental per al desenvolupament de l'activitat quotidiana. Tenint en compte el conjunt d'aspectes que engloba l'àmbit de la formació, tant els més tècnics: lleis, directives, convenis, jurisprudència... i els ideològics: història, senyals d'identitat... Incloent, per descomptat, els acords confederals que orienten les nostres línies generals d'actuació.

Una eina per a l'acció que esperem sigui d'utilitat i que ara es posa en funcionament, coordinada per l'Escola de Formació Confederal, però que requerirà ser completada i perfeccionada amb la col·laboració de tots i totes.

AULA VIRTUAL

La pàgina comptarà amb una Aula Virtual per a desenvolupar Cursos de Formació de manera totalment descentralitzada a través del web. Cada curs s'engegarà amb el seu propi procés d'inscripció, obert a la totalitat de l'afiliació confederal, i comptarà amb un/a formador/a específic que no solament anirà pujant els materials corresponents sinó que a més es mantindrà en contacte amb els/les participants atenent a quants dubtes i preguntes puguin sorgir. Aquesta Aula Virtual es posarà en funcionament el pròxim mes de gener i començarà la seva marxa amb un curs sobre els ERO.

Per accedir al nou web: www.in-formacioncgt.info/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció