CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT presenta el seu informe desfavorable a la segregació de mercaderies a Renfe

Dilluns, 1 agost, 2011

CGT ha presentat el seu INFORME DESFAVORABLE a la SEGREGACIÓ de part de la ACTIVITAT DE MERCADERIES de Renfe-Operadora al ministre de Foment, José Blanco, al ministre de Treball i Immigració, Valeriano Gómez, i al President de RENFE-Operadora, Teófilo Serrano. Aquest Informe de Disconformitat és continuïtat de les accions que després del tancament de l'art. 44 del ET el Sindicat Ferroviari de la CGT està portant a terme contra la política de desmantellament del públic a RENFE-Operadora:

1 .- 18 DE JULIOL: CGT és l'únic Sindicat a RENFE-Operadora que es posiciona fermament en contra de la decisió de la Direcció de privatitzar l'activitat de mercaderies mitjançant la creació de filials. Per a això, lliurem un escrit a l'acta de la reunió manifestant NOSTRE REBUIG EXPRÉS A LA SEGREGACIÓ . Com la resta de Sindicats del Comitè General es va negar a recollir en acta les manifestacions de part, CGT NO VA SIGNAR L'ACTA DE LA REUNIÓ .

2 .- 26 DE JULIOL: CGT es CONCENTRA davant el despatx del propi President de RENFE-Operadora , a l'interior del recinte de les Cargols de Chamartín, per lliurar un escrit i va manifestar en una ACCIÓ DE PROTESTA , davant l'aprovació en el Consell d'Administració de la posada en marxa de les filials a partir de l'1 d'octubre. Altres sindicats voten a favor o s'abstenen.

3 .- 29 DE JULIOL: CGT presenta el corresponent INFORME DESFAVORABLE a la SEGREGACIÓ DEL TRANSPORT DE MERCADERIES DE RENFE-Operadora , fonamentat principalment, en el següent:

No es demostra que els objectius proposats no es puguin aconseguir des Renfe.

No hi ha una successió d'empreses d'acord amb la doctrina legal.

Als treballadors objecte de segregació, obligats forçosa i arbitràriament a abandonar Renfe, no se'ls garanteix de futur les seves condicions laborals de RENFE-Operadora.

CGT seguirà mobilitzacions contra la privatització de serveis i contra el desmantellament de l'empresa pública ferroviària. Davant la posició de la resta de Sindicats que "segueix mirant a una altra banda", no renunciem a convocar mobilitzacions en solitari, de manera que seguirem debatent en les assemblees, al costat dels treballadors, la necessitat de mobilitzar-nos contra les decisions empresarials que divideix i privatitzar NOSTRA EMPRESA .

CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC, DEL NOSTRE, DEL DE TOTS,
¡¡MOBILITZACIÓ!!

SFF-CGT