CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT reclama que els conductors de transport per carretera es puguin jubilar als 60 anys amb el 100% de la seva prestació

Dimecres, 15 desembre, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Federació de Transports de la CGT va fer entrega ahir al Ministeri de Treball i Immigració un document en què reclamen que els conductors de transport per carretera es puguin jubilar als 60 anys amb el 100% de la seva prestació de jubilació.

Davant les mesures que anuncia el govern de Zapatero de retardar l'edat de jubilació als 67 anys els treballadors del transport per carretera passen a l'ofensiva per exigir la jubilació als 60 anys.

Les mesures que s'anuncien des del PSOE són regressives per a tota la classe treballadora i en el cas dels conductors més són perilloses, tant per als treballadors del sector, com per als usuaris, ningú amb una mica de seny es pot imaginar a un conductor amb 67 anys portant, per exemple, un autobús ple d'escolars.

CGT anuncia igualment que, en el cas de no obrir-se una negociació immediata amb el Ministeri per a arribar a un acord, convocarà, a nivell estatal, mobilitzacions que afectaran tant el transport urbà com l'interurbà.

Adjuntem document lliurat en el ministeri.

- Reyes Cañavera, Secretari de Comunicació

Federació de Transports de la CGT

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print