CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT reclama que els conductors de transport per carretera es puguin jubilar als 60 anys amb el 100% de la seva prestació

Dimecres, 15 desembre, 2010

La Federació de Transports de la CGT va fer entrega ahir al Ministeri de Treball i Immigració un document en què reclamen que els conductors de transport per carretera es puguin jubilar als 60 anys amb el 100% de la seva prestació de jubilació.

Davant les mesures que anuncia el govern de Zapatero de retardar l'edat de jubilació als 67 anys els treballadors del transport per carretera passen a l'ofensiva per exigir la jubilació als 60 anys.

Les mesures que s'anuncien des del PSOE són regressives per a tota la classe treballadora i en el cas dels conductors més són perilloses, tant per als treballadors del sector, com per als usuaris, ningú amb una mica de seny es pot imaginar a un conductor amb 67 anys portant, per exemple, un autobús ple d'escolars.

CGT anuncia igualment que, en el cas de no obrir-se una negociació immediata amb el Ministeri per a arribar a un acord, convocarà, a nivell estatal, mobilitzacions que afectaran tant el transport urbà com l'interurbà.

Adjuntem document lliurat en el ministeri.

- Reyes Cañavera, Secretari de Comunicació

Federació de Transports de la CGT

Attached documents