CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT refusa la implicació de mitjans materials i humans de TMB en mesures antiterroristes

Dimarts, 29 agost, 2017

El passat dissabte 26 d’agost, autobusos que circulaven treballant normalment van ser retirats del seu recorregut habitual, i els seus conductors vam rebre instruccions per tallar carrers i avingudes amb la finalitat de protegir i resguardar la manifestació que es va realitzar a Barcelona contra el terrorisme. Alguns autobusos també van ser traslladats directament dels seus dipòsits.

Aquestes mesures ens van ser imposades en el nostre horari habitual de treball, pel que vam haver de romandre amb els nostres vehicles, complint el paper de "pilones mòbils".

Al marge de la més que discutible mesura de posar com a barrera de protecció autobusos que fan servir gas com a combustible de propulsió, motiu pel qual porten incorporats dipòsits que emmagatzemen aquest element a altíssimes pressions, els treballadors/es refusem veure’ns involucrats en situacions, que com aquesta, són alienes completament al nostre treball.

Aquest episodi és un més en la llarga cadena de despropòsits que patim des de que Mercedes Vidal i Enric Cañas, Presidenta i Conseller Delegat, s’han fet càrrec de la direcció de TMB. Nefasta gestió de les negociacions de conveni de metro i busos, ocultació de salaris d’escàndol, pla de transvasament d’usuaris de l’empresa pública al tramvia privat, i una inacabable llista de mesures que estan abocant a la decadència i el descontrol a la major empresa de transport públic de Catalunya.

Des de CGT refusem contundentment aquesta mesura, ja que en cap cas els treballadors/es i mitjans materials de l’empresa estem per suplir mesures que són purament policials.

Esperam que esdeveniments com els que va patir la nostra ciutat no es repeteixin, però advertim que ens oposarem a qualsevol nou intent de posar en perill al personal i als mitjans de la nostra empresa.

Secció Sindical de CGT a Autobusos de TMB
29 d'agost de 2017

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció