CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT ressisteix la pressió a Seat

Dissabte, 27 gener, 2007

La CGT de SEAT ha aconseguit resistir les agressions de l'empresa i els altres sindicats, després del procés de l'ERO de l'any passat, augmentant la seva representació en el Comité Intercentres. A pesar que UGT ha aconseguit alguns delegats més i es manté com a primera força sindical, no ha aconseguit el seu objectiu de ser majoria absoluta en el esmentat Comité. El sindicat derrotat ha sigut CCOO, que perd 9 delegats en el Grup SEAT i un delegat en el Comité Intercentres, lloc que ocuparem CGT per l'augment de 2 delegats en el conjunt del Grup.


A pesar de l'agressió que va significar l'acomiadament de 146 afiliats/des i la campanya terrorífica de l'empresa amb rumors de més excedents, la plantilla ha respost, a pesar d'aquesta pressió, tornant a augmentar la representació de CGT i en especial consolidat la nostra presència en el Comité Intercentres al passar de 2 a 3 delegats mentres que CCOO baixa de 5 a 4 i UGT manté els seus 6 delegats anteriors.

Les seccions sindicals de la CGT en SEAT aprofitarem aquest nou pas endavant per a aconseguir que tots els companys/es acomiadats/des siguin readmesos definitivament i obrir noves reivindicacions i lluites contra els plans de la multinacional VW.

Seccions sindicals CGT-SEAT