CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT ressisteix la pressió a Seat

Dissabte, 27 gener, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CGT de SEAT ha aconseguit resistir les agressions de l'empresa i els altres sindicats, després del procés de l'ERO de l'any passat, augmentant la seva representació en el Comité Intercentres. A pesar que UGT ha aconseguit alguns delegats més i es manté com a primera força sindical, no ha aconseguit el seu objectiu de ser majoria absoluta en el esmentat Comité. El sindicat derrotat ha sigut CCOO, que perd 9 delegats en el Grup SEAT i un delegat en el Comité Intercentres, lloc que ocuparem CGT per l'augment de 2 delegats en el conjunt del Grup.


A pesar de l'agressió que va significar l'acomiadament de 146 afiliats/des i la campanya terrorífica de l'empresa amb rumors de més excedents, la plantilla ha respost, a pesar d'aquesta pressió, tornant a augmentar la representació de CGT i en especial consolidat la nostra presència en el Comité Intercentres al passar de 2 a 3 delegats mentres que CCOO baixa de 5 a 4 i UGT manté els seus 6 delegats anteriors.

Les seccions sindicals de la CGT en SEAT aprofitarem aquest nou pas endavant per a aconseguir que tots els companys/es acomiadats/des siguin readmesos definitivament i obrir noves reivindicacions i lluites contra els plans de la multinacional VW.

Seccions sindicals CGT-SEAT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció