CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Rubí continua denunciant la situació laboral dels treballadors de Telepizza i convoca una acció el 14 de novembre

Dimecres, 12 novembre, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Durant els darrers anys els treballadors de l’empresa Telepizza han vist minvar progressivament els seus drets: Plus de festius, reducció del plus de repartiment, plus per antiguitat, complement d’Incapacitat Temporal, paga extra d’octubre… Les condicions dels treballadors/treballadores continúen empitjorant: en vacances, horaris, dies de descans, seguretat laboral etc.

#NoMengemExplotacio ni a Rubí ni enlloc. No comprem a Telepizza mentre no millorin les condicions de les treballadores i treballadors. Prou precarietat
Per tots aquets motius des de la Federació Local CGT Rubí, convoquem Acció Sorpresa el divendres 14 de Novembre a les 20:00h de la tarda a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Rubí i us convidem a asssitir a tots i totes.

CGT Rubí

http://www.cgtrubi.org/rubi-nomengemexplotacio/

Vídeo campanya:

https://www.youtube.com/watch?v=w9lcspN9XC4

>>> Cartell acció 14N en document adjunt.

.------------------------------------------------

CGT continua denunciant la situació laboral dels treballadors de Telepizza

La CGT denuncia la precarietat que pateixen els treballadors dels establiments de menjar ràpid Telepizza i aquest divendres durà a terme una ‘acció sorpresa’ davant l’estació dels Ferrocarrils de la Generaltiat (FGC). El sindicat alerta del continuat empitjorament de la situació dels treballadors sota el lema ‘No compris a explotadors’.

Segons afirma el sindicat, els treballadors han vist com els seus drets laborals s’estan reduint en els darrers anys afectant a diferents conceptes com són les bonificacions per treballar festius, els complements de repartiment, els d’antiguitat i les pagues extraordinàries, entre d’altres paràmetres.

Ja fa temps que el col·lectiu llibertari denuncia aquesta situació i ha protagonitzat protestes a les portes de l’establiment d’aquesta ciutat i ha demanat el boicot als seus productes mentre no millori aquesta situació laboral.

Ara, fa un pas més i aquest divendres a les vuit de la tarda farà una acció de denúncia a la que convida a participar a tots els rubinencs. La cita és aquest divendres davant l’estació de FGC.

http://www.radiorubi.fm/index.php/portada2/item/7008-cgt-continua-denunciant-la-situacio-laboral-dels-treballadors-de-telepizza

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print