CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Rubí continua denunciant la situació laboral dels treballadors de Telepizza i convoca una acció el 14 de novembre

Dimecres, 12 novembre, 2014

Durant els darrers anys els treballadors de l’empresa Telepizza han vist minvar progressivament els seus drets: Plus de festius, reducció del plus de repartiment, plus per antiguitat, complement d’Incapacitat Temporal, paga extra d’octubre… Les condicions dels treballadors/treballadores continúen empitjorant: en vacances, horaris, dies de descans, seguretat laboral etc.

#NoMengemExplotacio ni a Rubí ni enlloc. No comprem a Telepizza mentre no millorin les condicions de les treballadores i treballadors. Prou precarietat
Per tots aquets motius des de la Federació Local CGT Rubí, convoquem Acció Sorpresa el divendres 14 de Novembre a les 20:00h de la tarda a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Rubí i us convidem a asssitir a tots i totes.

CGT Rubí

http://www.cgtrubi.org/rubi-nomengemexplotacio/

Vídeo campanya:

https://www.youtube.com/watch?v=w9lcspN9XC4

>>> Cartell acció 14N en document adjunt.

.------------------------------------------------

CGT continua denunciant la situació laboral dels treballadors de Telepizza

La CGT denuncia la precarietat que pateixen els treballadors dels establiments de menjar ràpid Telepizza i aquest divendres durà a terme una ‘acció sorpresa’ davant l’estació dels Ferrocarrils de la Generaltiat (FGC). El sindicat alerta del continuat empitjorament de la situació dels treballadors sota el lema ‘No compris a explotadors’.

Segons afirma el sindicat, els treballadors han vist com els seus drets laborals s’estan reduint en els darrers anys afectant a diferents conceptes com són les bonificacions per treballar festius, els complements de repartiment, els d’antiguitat i les pagues extraordinàries, entre d’altres paràmetres.

Ja fa temps que el col·lectiu llibertari denuncia aquesta situació i ha protagonitzat protestes a les portes de l’establiment d’aquesta ciutat i ha demanat el boicot als seus productes mentre no millori aquesta situació laboral.

Ara, fa un pas més i aquest divendres a les vuit de la tarda farà una acció de denúncia a la que convida a participar a tots els rubinencs. La cita és aquest divendres davant l’estació de FGC.

http://www.radiorubi.fm/index.php/portada2/item/7008-cgt-continua-denunciant-la-situacio-laboral-dels-treballadors-de-telepizza

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció