CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT-Sabadell en solidaritat amb els sis vaguistes del 29M detinguts el matí del 18 de juliol

Dijous, 19 juliol, 2012

CGT exigeix la fi de la repressió contra els vaguistes del 29-M

Aquest matí 3 persones han estat detingudes pels Mossos d'Esquadra i 3 persones més s'han presentat a comissaria voluntàriament sabent que podien ser detingudes. Se les acusa de danys i desordres públics durant la manifestació el dia de la vaga del 29 de març a Sabadell jornada en la que el poble treballador va donar una mostra de rebuig massiu i contundent a la reforma laboral del govern del PP.

Des de la Federació Local de CGT Sabadell estem convençuts que unes detencions que es produeixen casi bé 4 mesos després dels fets no poden respondre a res més que a la voluntat del conseller d'interior Felip Puig d'atemorir les persones més actives en la lluita pels drets socials i laborals. Els governs autonòmics i estatals saben que les seves ultimes mesures empitjoren les condicions de les classes treballadores i rebran sens dubte una contundent resposta al carrer i a les empreses. Es per això que es salten les regles del seu propi joc democràtic i detenen a qualsevol persona sospitosa d'estar organitzada per plantar cara al frau dels banquers i la classe política.

Des de la Federació Local de CGT Sabadell ens solidaritzem amb les sis persones detingudes aquest matí i exigim la seva immediata posada en llibertat així com la retirada de tots els seus càrrecs. Exigim també la retirada dels càrrecs dels càrrecs a la nostra companya Laura Gómez que va patir un mes de presó preventiva i l'absolució de les més de 100 persones detingudes a Catalunya per participar en la vaga general. Finalment, demanem també la dimissió del conseller Felip Puig i la fi de l'estat policial que ha implantat a Catalunya.

Secretariat permanent de la Federació Local de CGT Sabadell

18 de juliol de 2012

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció