CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Sector Ferroviari: CGT si defensa els llocs de treball

Dijous, 7 febrer, 2013

CGT SÍ DEFENSA ELS LLOCS DE TREBALL

A la CGT estem molt sorpresos pel comunicat número 10 de la UGT en el qual se'ns acusa d'establir discursos diferents sobre l'ocupació segons que treballadors ens dirigim.

No entenem d'on ve aquest "nerviosisme" totalment injustificat.
CGT defensa l'estabilitat en l'ocupació i les condicions laborals en tots els àmbits on hi ha els treballadors. Al canal de venda d'ADIF defensem als treballadors que exerceixen aquest treball, la seva continuïtat i la millora de les seves garanties i condicions laborals. Als Serveis Auxiliars defensem el mateix, la seva estabilitat en l'ocupació i en condicions dignes, el que demostrem des de sempre. No veiem per cap banda la contradicció a què UGT es refereix.

Seria bo que UGT, si de veritat defensa els llocs de treball, comencés
preocupant pels treballadors que ella mateixa pretén acomiadar del seu organització-empresa, aplicant-los sense cap rubor la Reforma Laboral del PP contra la que hem fet ja dos Vagues Generals. Això si que és incomprensible, a més de inacceptable.

Potser estiguin nerviosos perquè l'expansió de CGT al sector estigui qüestionant la agència de col·locació d´"amics" en què han convertit la seva "actuació sindical" al àmbit de les Contractes Ferroviàries.
No ens anem a preocupar més.

CGT està al que està, que no és altra cosa que servir de eina sindical als treballadors, estiguin en l'empresa que estiguin, perquè defensin els seus drets, les seves ocupacions i la seva dignitat sense que se'ls traeixi ni se'ls venguin miratges.

En aquesta mateixa dinàmica de defensar el que es deu, hem sol · licitat una reunió al Director general d'Operacions, amb còpia al President de Renfe, perquè ens expliquin amb detall els projectes que tenen pensat posar en marxa, amb vista a tractar d'acordar les mesures que garanteixin el futur laboral de tots els treballadors d'aquests
serveis.

ADIF: QUEDEN 23 DIES DE TERMINI

El passat dia 25 de gener es va signar una acta d'acord en la comissió de conflictes interposada per CGT a la Direcció General de Serveis a Clients i Patrimoni, i més concretament, en la Direcció de Serveis Logístics amb els següents compromisos adquirits per part de l'empresa:

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció