CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT: Talls de trànsit, concentracions i vagues el 3 d´agost a diversos indrets de Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat

Dijous, 2 agost, 2012

Els treballadors de diverses empreses han decidit fer talls de trànsit descentralitzats en el matí del 3 d’agost, a les ciutats de Barcelona i L’Hospitalet.

- Han confirmat talls de trànsit en els llocs i a les següents hores:

Treballadors de l’INSS, Estrangeria, Inspecció de Treball i CAP: a les 10 hores del matí, els treballadors de l’INSS i Estrangeria tallaran el Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret per dirigir-se en manifestació fins Inspecció de Treball on es sumaran els seus treballadors a la manifestació, passaran per davant del CAP de Antoni Maria Claret on els treballadors baixen a sumar-se a la manifestació. En aquestes concentracions poden participar més 200 treballadors. Porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el cop de decret.

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4 11 i 15 a les 9 hores del matí concentració al Paral·lel davant del Molino.

Treballadors de Correus de L’Hospitalet, a les 9 hores, tallaran el trànsit a l’avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.

- Concentracions sense talls de trànsit:

Concentració de treballadors de RENFE i ADIF al vestíbul de Sants Estació a les 11 hores, que coincideix amb una vaga d’àmbit estatal de 24 hores contra la privatització i segregació de l’empresa.

- Unipost en Vaga

L’empresa Unipost, empresa de repartiment de correu privat, continua les seves mobilitzacions d’àmbit estatal, amb aturades parcials els dies 1, 2 i 3 d’agost que passaran a ser de 24 hores els dies 6 i 7 d’agost, contra els acomiadaments i les reduccions salarials.

- BSM aquesta setmana també s’ha manifestat

Els treballadors de BSM també es van manifestar per Barcelona aquesta setmana contra les retallades salarials que els volen aplicar.

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT

La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits.

Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d’una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l’IVA i increment en els preus dels medicaments i taxes universitàries.

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d’injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d’una "economia bancària sanejada" en lloc d’una economia domèstica suficient per viure.

L’atac a empleats públics i als treballadors d’empreses privades s’emmarca dins de l’estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l’estabilitat en l’ocupació, abaratint l’acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s’accepten condicions de treball i salarials a la baixa.

Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d’assumptes propis que s’havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc. Es pretén privatitzar RENFE segregant-la en quatre empreses que de ben segur trobarà compradors, realitzant una nova usurpació del bé públic.

A UNIPOST s’aplica la reforma laboral en tota la seva amplitud, rebaixes salarials i acomiadaments i xantatge d’acceptació de més rebaixes salarials o aplicació d’ERO.

La CGT ens mobilitzem i seguim treballant per la convocatòria d’una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari Internacional, el Banc Central europeu i la resta d’institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se’ns porti al segle XIX.

Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:

EVA SANCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DOMINGO: 654 05 82 90 (CORREOS DISTRICTES 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CÓRDOBA: 663 56 52 28 (CORREOS L’HOSPITALET)

JONATHAN COLOMINAS: 699 78 92 11 (RENFE-ADIF)

EMILI GOMEZ: 686 770 953 (UNIPOST)

Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona, 649 83 94 90

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció