CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT: Talls de Trànsit i Concentracions divendres 28 de setembre a diversos llocs de Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat

Dijous, 27 setembre, 2012

 
Els treballadors de diverses empreses han Decidit Realitzar talls de Trànsit complets o intermitents i Altres concentrar-se en Les Portes de Ses Treballs a La Matí del divendres 28 de setembre, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet. CGT Recolza AQUESTES mobilitzacions, en alguns Llocs amb ALTRES Forces Sindicals.
 
AMB TALLS DE TRÀNSIT COMPLETS:
 
Tall de Trànsit-cassolada dels i les Treballador/es de l´INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball a les 10 Hores del Matí, els i les treballadors de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball tallaran a l'alçada del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret i realitzaran Una Manifestació.
 

Treballadors de Correus de l'Hospitalet, a les 9 hores, tallaran el Trànsit a l'avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.
 

Treballadors de Correus dels Districtes 1, 4 11 i 15 a les 9 hores del Matí tall de trànsit a Paral · lel / Calàbria.
 

Treballadors de l'Agència Tributària, Generalitat, Duana, Inspecció de Treball, de 12 a 12'30 del Matí tall de Trànsit al Passeig de Josep Carner Davant l'edifici de la Duana, al final, del Paral · lel.
 

Treballadors de l'Agència Tributària de 12 a 12'30 a la plaça Letamendi amb el carrer Aragó.

 
SENSE TALL DE TRÀNSIT ENCARA EN ALGUNS D'ELLS TAMBÉ ES PODEN realitzar:

 
Treballadors de la Prefectura Provincial de Trànsit a les 8'30 hores del Matí si concentressin en Les Portes de l'Oficina a Gran Via 184
 

Treballadors de Correus dels Districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores Es concentraran a Gran de Gràcia 118
 

Treballadors de l'INE i de la Generalitat si concentren a Via Laietana 8, de 10,45 h a 11,15 h.
 

Treballadors de la Diputació de Barcelona a les 10 del Matí en els centres de treball de:

Maternitat: Entrada al Recinte per la Travessera de les Corts, enfront de la COM Ràdio. Travessera de les Corts, 131-159

Escola Industrial: Entrada al Recinte paper carrer Urgell, Davant l'edifici del Rellotge. C / Comte d'Urgell, 187

Llars Mundet: Entrada al Recinte per la Ronda de Dalt. Pg Vall d'Hebron, 171

Bonnemaison: Cantonada Sant Pere més Baix AMB Via Laietana. C / Sant Pere Més Baix, 7

Spott: Plaça de Sant Jaume. C / Sant Honorat, 5

Can Serra, Minerva, Londres Còrsega i: Rambla de Catalunya amb Diagonal, enfront de l'entrada principal de l'edifici de Can Serra. Rambla de Catalunya, 126
 

CONTRA LES RETALLADES A I LES @ S EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA precarietat
 

La CGT Recolza AQUESTES mobilitzacions, en alguns sectors amb ALTRES Forces Sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades Per els banquers i tots els europeus, acatades i assumides pel Govern de Rajoy. Sembla Ser Que per salvar als banquers i al Sistema, hem de seguir aplicant sacrificis als i les més desafavorits.

Aquesta Vegada Toquen directament als i les aturades, l a més a tots els desafavorits que necessiten dels Serveis Socials i de la Sanitat Pública Eficient , als i les afectades per les lleis de dependència, els i les empleats publics i tots, els i les treballadors i Tota la Població MITJANÇANT les pujades de l'IVA i increment de preus dels Medicaments i les taxes universitàries.
 

MENTRE ens retallen sous a tots i els drets, ens segueixen parlant de Salvar i d'injectar al sistema financer Diners, Com si el Benestar de la Majoria de Població depengués d´una "Economia bancària sanejada" en lloc d´una Economia domèstica Suficient Per viure.
 

El Atacs als i les empleats publics, els treballadors i totes les empreses Privades si s'emmarca dins de l'Estratègia del Govern de seguir retallant drets a tots i totes. Amb la Reforma Laboral Han desregularitzat el Mercat laboral i acabat amb l'Estabilitat en l'Ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar Acomiadaments massius sinó si accepten conditions de Treball i salarials a la baixa. Treuen Una paga extra d'un empreu i totes Públic i totes Que Cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis Que S'havien de donar a canvi de congelacions i diverses rebaixes salarials durant diversos anys, etc

 
La CGT Ens mobilitzarem en diferents sectors i Seguim treballant perquè sigui sense Èxit la Vaga General del 31 d'octubre on hem de confluir les diferents Lluites que s'estan duent a terme per desenvolupar els plans empresos pels Organismes Econòmics Fons Monetari Internacional, Banc Central Europeu i resta d'Institucions Econòmiques i Polítiques Que estan destruint Drets Que Molta sang costar a nostres companys avantpassats.
No Anem a permetre ni més retrocessos ni que ens portin al Segle XIX.
 
Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen respostes contundents.
Per això la CGT hem convocat Vaga General a Tot l'Estat i a tots els Àmbits de la Producció el 31 octubre 2012 .
 
PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:
 
EMILIO LÓPEZ: 645.319.862 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MERCEDES CORDOBA: 663.565.228 (CORREUS L'HOSPITALET)

Mercè ALBIOL: 605.422.671 (CORREUS PARAL.LEL)

FELIP Ezquerro: 633.432.470 (AGÈNCIA TRIBUTÀRIA)

LUIS LOPEZ ROJO: 636.450.332 (Prefectura de Trànsit)

LIDIA ORTEGA: 646.062.055 (CORREUS GRACIA)

FERNANDO: 616.299.836 (INE)

SUSANA LARROSA: 696.200.943 (Diputació de Barcelona)

 
Carlos Navarro CGT-Premsa de Barcelona 649 83 94 90

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció