CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT: Talls de trànsit i concentracions el divendres 17 d´agost a diversos indrets de Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat

Divendres, 17 agost, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Els treballadors de diverses empreses han decidit fer talls de trànsit descentralitzats en el matí del divendres 17 d'agost, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.
 
Han confirmat talls de trànsit en els indrets i a les següents hores:
 

Tall de trànsit-Cassolada dels Treballadors de INSS, Estrangeria, Inspecció de Treball: a les 10 hores del matí, els treballadors de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball tallaran a l'alçada del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret de BCN.

En aquestes concentracions participen més 200 treballadors. Porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4 11 i 15 a les 9 hores del matí tall de trànsit en Paral · lel / Calàbria de BCN.
 

Treballadors de Correus de l'Hospitalet de Llobregat, a les 9 hores, tallaran el trànsit a l'avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.
 

Treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores tallaran el trànsit a Gran de Gràcia 118 de BCN
 

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT
 

La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desAfavorits.

Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desafavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors i a tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i l´increment en els preus dels medicaments i les taxes universitàries.
 
Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 
L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius si no s'accepten condicions de treball i salaris a la baixa.
Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.
 

La CGT ens mobilitzem i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari Internacional, el Banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 
Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

 
PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADA UNA DE LES MOBILITZACIONS:
 

EVA SANCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DIUMENGE: 654 05 82 90 (CORREOS DISTITOS 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREOS L'HOSPITALET)

JULIOL GARCIA: 609 39 38 75 (CORREOS DE GRÀCIA)
 

Carlos Navarro CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90


CGT: REALITZATS TALLS DE TRÀNSIT i CONCENTRACIONS AVUI
 DIVENDRES 17 AGOST A DIVERSOS INDRETS DE BARCELONA I A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT.
 
 

Els treballadors de diverses empreses han realitzat talls de trànsit descentralitzats avui en el matí del divendres 17 d'agost, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet.
 
Han realitzat talls de trànsit en els llocs les hores:
 
A les 10 del matí s'ha realitzat un Tall de Trànsit-Cassolada per part dels treballadors de l'INSS i d'Estrangeria: a les 10 hores a l'altura del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret, realitzant un recorregut des del passeig de Sant Joan fins a la Travessera de Gràcia baixant pel carrer Bailén i acabant en Antoni Maria Claret.

En aquesta concentració han participat uns 100 treballadors. Porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 
Uns 50 treballadors de Correus dels districtes 1, 4, 11 i 15 han tallat el trànsit des de les 9 hores fins a les 9'20 del matí a Paral · lel / Calàbria.
 

Uns 30 treballadors de Correus de l'Hospitalet, han tallat el trànsit des de les 9 hores fins a les 9'20 hores en Avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.
 

Uns 30 treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 han tallat el trànsit a les 9 hores fins a les 9'20 a Gran de Gràcia.


 

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS
CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS
CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT
 
La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i el sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments i taxes universitàries.
 
Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 
L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s'accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.
 
La CGT ens mobilitzacions i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 
Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.
 

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:
 
EVA SANCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DIUMENGE: 654 05 82 90 (CORREUS DISTITOS 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREUS L'HOSPITALET)

JULIOL GARCIA: 609 39 38 75 (CORREUS DE GRÀCIA)
 
Carlos Navarro CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció