CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT: Talls de trànsit i concentracions el divendres 17 d´agost a diversos indrets de Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat

Divendres, 17 agost, 2012

Els treballadors de diverses empreses han decidit fer talls de trànsit descentralitzats en el matí del divendres 17 d'agost, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.
 
Han confirmat talls de trànsit en els indrets i a les següents hores:
 

Tall de trànsit-Cassolada dels Treballadors de INSS, Estrangeria, Inspecció de Treball: a les 10 hores del matí, els treballadors de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball tallaran a l'alçada del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret de BCN.

En aquestes concentracions participen més 200 treballadors. Porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4 11 i 15 a les 9 hores del matí tall de trànsit en Paral · lel / Calàbria de BCN.
 

Treballadors de Correus de l'Hospitalet de Llobregat, a les 9 hores, tallaran el trànsit a l'avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.
 

Treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores tallaran el trànsit a Gran de Gràcia 118 de BCN
 

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT
 

La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desAfavorits.

Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desafavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors i a tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i l´increment en els preus dels medicaments i les taxes universitàries.
 
Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 
L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius si no s'accepten condicions de treball i salaris a la baixa.
Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.
 

La CGT ens mobilitzem i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari Internacional, el Banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 
Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

 
PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADA UNA DE LES MOBILITZACIONS:
 

EVA SANCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DIUMENGE: 654 05 82 90 (CORREOS DISTITOS 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREOS L'HOSPITALET)

JULIOL GARCIA: 609 39 38 75 (CORREOS DE GRÀCIA)
 

Carlos Navarro CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90


CGT: REALITZATS TALLS DE TRÀNSIT i CONCENTRACIONS AVUI
 DIVENDRES 17 AGOST A DIVERSOS INDRETS DE BARCELONA I A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT.
 
 

Els treballadors de diverses empreses han realitzat talls de trànsit descentralitzats avui en el matí del divendres 17 d'agost, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet.
 
Han realitzat talls de trànsit en els llocs les hores:
 
A les 10 del matí s'ha realitzat un Tall de Trànsit-Cassolada per part dels treballadors de l'INSS i d'Estrangeria: a les 10 hores a l'altura del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret, realitzant un recorregut des del passeig de Sant Joan fins a la Travessera de Gràcia baixant pel carrer Bailén i acabant en Antoni Maria Claret.

En aquesta concentració han participat uns 100 treballadors. Porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 
Uns 50 treballadors de Correus dels districtes 1, 4, 11 i 15 han tallat el trànsit des de les 9 hores fins a les 9'20 del matí a Paral · lel / Calàbria.
 

Uns 30 treballadors de Correus de l'Hospitalet, han tallat el trànsit des de les 9 hores fins a les 9'20 hores en Avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.
 

Uns 30 treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 han tallat el trànsit a les 9 hores fins a les 9'20 a Gran de Gràcia.


 

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS
CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS
CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT
 
La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i el sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments i taxes universitàries.
 
Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 
L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s'accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.
 
La CGT ens mobilitzacions i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 
Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.
 

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:
 
EVA SANCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DIUMENGE: 654 05 82 90 (CORREUS DISTITOS 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREUS L'HOSPITALET)

JULIOL GARCIA: 609 39 38 75 (CORREUS DE GRÀCIA)
 
Carlos Navarro CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció