CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT: Talls de trànsit i concentracions el divendres 24 d´agost a diversos indrets de Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat

Divendres, 24 agost, 2012

 

Les reivindicacions no fan vacances!!!! Divendres Negre 24 d'agost
Contra les retallades a treballadores i treballadors dels serveis públics

10 h mati Divendres 24 d'agost
Parc de l'Estació del Nord, Barcelona

CONVOCA: Treballadors i treballadores d'organismes públics

Els treballadors i treballadores del Servei Públic d'Ocupació Estatal de la Direcció Provincial de Barcelona com cada divendres ens concentrarem a les 10h. davant del nostre centre de treball al Parc de l'Estació del Nord VESTITS DE NEGRE amb la possibilitat que marxem com cada divendres en manifestació per la zona, amb companys i companyes d'altres organismes de la zona.

Com sempre, la convocatoria és extensiva a les Oficines del SEPE (integrades fisicament a les del SOC) de la provincia de Barcelona.

PROU RETALLADES, NI ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE SERVEIS PÚBLICS, NI A LES CLASSES POPULARS!

Telèfons de contacte

Secció sindical de CGT-CAT al SPEE (INEM) 93 265 65 56 ext 3036

Jordi Deu 685 010 627

Maite Mateo 682 328 567


Divendres Negre 24 d'agost. La reivindicació no fa vacances.

24agostdivendresdenegre

Contra les retallades a treballadores i treballadors dels serveis públics
Malgrat les vacances de bona part de la plantilla, aquest matí una cinquantena de treballadors i treballadores del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SPEE-INEM) de la Direcció Provincial de Barcelona ens hem manifestat com cada divendres des del 13 de juliol davant del nostre centre de treball al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona VESTITS DE NEGRE -color amb el que vesteix tota la plantilla cada divendres- i pels carrers del barri de Fort Pienc(Nàpols, Ali-Bei, Sardenya)...

... com ve sent habitual ja des del passat 13 de juliol, dia en que el Govern Rajoy va aprovar entre d'altres mesures el robatori als treballadors públics de la nostra paga de Nadal, als treballadors/es desocupats/es de part de les prestacions per desocupació a que tenen dret i a les classes populars i la ciutadania en general, penalitzant el consum mitjançant l'augment de l'IVA... mentre s'endeuta a Europa per a regalar milers de milions d'euros a la Banca o mentre s'arrosseguen centenars de cassos de corrupció en la classe política.
Continuarem la lluita. Prou robatoris a les treballadores i treballadors de serveis públics i a la classe treballadora.

PROU RETALLADES,

NI ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE SERVEIS PÚBLICS, NI A LES CLASSES POPULARS!


Divendres de protesta dels treballadors de Parcs i Jardins

24agostparcijardins

Avui divendres negre (però negre com l'atzabeja, com la boca del llop, negre, negre de la ostia) al voltant de 140 treballadors de PARCS I JARDINS ens hem reunit en assemblea i després d'aquesta, ens hem dirigit a la via laietana per protestar amb talls intermitents del trànsit i consignes en contra de les retallades, les pèrdua de drets del conjunt treballadors i ciutadans en general, unint-nos així al moviment marea negra, entenem que ens volen fer pagar aquesta crisi a nosaltres, els i les treballadors / es i nosaltres diem que una MERDA com un piano de gran, que la crisi la paguin els que l'han generat, Bancs, inversors, Íbex 35 i altres especuladors i xoriços, així com la cort de polítics de, correveidiles, abraça-fanals i mitjans-dies que els fan el joc a aquesta gran farsa que ens volen imposar:

150, minuts de treball més a la setmana.
Una 14 ª part del sou anual menys (7%).
Repagament Sanitari.
Pagament per recepta
Pujada de l'IVA i de l'IRPF. Etc.etc.etc
En PARCS I JARDINS diem NO.
NO a les retallades sanitaris.
NO a les retallades en educació.
NO al repagament sanitari.
NO al pagament per recepta.
NO a la pèrdua de tots els nostres drets.

I un NO rotund, el més gran possible a la política d'aquests governs Europeus, estatal, autonòmics o locals que ens imposen més i més misèria als i les treballadors / es i al conjunt de ciutadans d'aquesta, la teva, la meva, la nostra ciutat Barcelona.


Els treballadors de diverses empreses han decidit fer talls de trànsit descentralitzats en el matí del divendres 24 d'agost, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet.
 
Han confirmat talls de trànsit en els llocs ia les hores:
 
Tall de Trànsit-Cassolada dels Treballadors de INSS i Estrangeria: a les 10 hores del matí, els treballadors de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball tallessin a l'alçada del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret i realitzaran una manifestació. En aquestes concentracions participaran més de 200 treballadors i porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4 11 i 15 a les 9 hores del matí tall de trànsit a Paral · lel / Calàbria.
 

Treballadors de Correus de l'Hospitalet, a les 9 hores, tallessin el trànsit a l'avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.
 

Treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores tallaran el trànsit a Gran de Gràcia 118
 

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS
CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS
CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT

 

La CGT dóna suport a aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i el sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits.

Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments i taxes universitàries.
 
Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 
L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s'accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.
 
La CGT ens mobilitzem i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 
Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.
 

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:
 

ELEUTERIO DIAZ: 655.614.066 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DIUMENGE: 654 05 82 90 (CORREUS Districtes 1, 4, 11 i 15 - Paral · lel)

MERCEDES CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREUS L'HOSPITALET)

JULIO GARCIA: 609 39 38 75 (CORREUS Districtes 6, 12 i 24 - Gràcia)
 

Carlos Navarro CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90


REALITZATS TALLS DE TRÀNSIT i CONCENTRACIONS AVUI
 DIVENDRES 24 AGOST A DIVERSOS LLOCS DE BARCELONA I L'HOSPITALET.

 

Els treballadors de diverses empreses han realitzat talls de trànsit descentralitzats avui en el matí del divendres 24 d'agost, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet.
 
Han realitzat talls de trànsit o concentracions en els llocs ia les hores:
 

A les 10 del matí s'ha realitzat un Tall de Trànsit-Cassolada amb tall de trànsit, per part dels treballadors de l'INSS i d'Estrangeria: a les 10 hores a l'altura del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret, realitzant un recorregut des del Passeig de Sant Joan fins al carrer Indústria pujant novament per Passeig de Sant Joan fins a la Travessera de Gràcia baixant pel carrer Bailén i acabant en Antoni Maria Claret. En aquesta concentració han participat més de 100 treballadors. Porten manifestant des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 

Uns 30 treballadors de Correus dels districtes 1, 4, 11 i 15 han tallat el trànsit des de les 9 hores fins a les 9'20 del matí a Paral · lel / Calàbria.
 
 

Uns 30 treballadors de Correus de l'Hospitalet, han tallat el trànsit des de les 9 hores fins a les 9'20 hores en Avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca, realitzant una manifestació fins al CAP del barri on també s'han solidaritzat els treballadors amb la protesta.
 

Uns 30 treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 des de les 9 hores fins a les 9'20 a Gran de Gràcia s'ha realitzat una concentració davant de la subcentral de correus de Gràcia.
 

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT
 

La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i el sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments i taxes universitàries.
 

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 

L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s'accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.
 

La CGT ens mobilitzem i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 
Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.
 
PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:
 

EVA SANCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESUS ​​DIUMENGE: 654 05 82 90 (CORREUS DISTITOS 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CORDOBA: 663 56 52 28 (CORREUS L'HOSPITALET)

JULIOL GARCIA: 609 39 38 75 (CORREUS DE GRÀCIA)
 

Carlos Navarro CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90