CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT torna a guanyar les eleccions sindicals a l’Hospital de Viladecans

Dimecres, 6 abril, 2011

Els treballadors d'aquest hospital de l'Institut Català de la Salut han reforçat la seva confiança en la CGT, atorgant-li gairebé el 40% dels vots en les eleccions sindicals del 23 de març passat.

Amb una plantilla de poc més de 600 persones, Viladecans va destacar com la unitat electoral de l'ICS amb més participació, és a dir 73,1%, la qual cosa contrasta amb la mitjana obtinguda en l'empresa pública, que no a superat el 48,6% .

També en les eleccions del 2007 la CGT va sortir victoriosa, obtenint a Viladecans els quatre únics delegats de personal de tot l'ICS. Llavors, la Junta de Personal estava composta per 11 delegats. Una legislatura de treball i coherència va donar els seus fruits: ampliant la seva presència a les urnes, la CGT va passar a disposar de set delegats de personal, d'un total de 17.

Tot indica que la publicació interna de la interessant memòria d'aquesta secció sindical, "MEMÒRIA 2007-2011 - CGT: EL TREBALL REALITZAT AL DESCOBERT", sembla haver incidit vigorosament en aquests bons resultats. En ella, a més d'exposar els principis i directrius generals del seu treball, la Secció Sindical de CGT de l'Hospital de Viladecans va recordar als treballadors l'acció sindical desenvolupada, els informatius publicats, els temes plantejats en reunions, les actuacions en matèria de prevenció de riscos laborals, les assemblees, concentracions i vagues realitzades, en fi, una gran parcel del constant treball d'aquest grup d'entusiastes sindicalistes durant la seva legislatura.

Els 17 delegats del comitè han quedat distribuits així:

CGT 7, CCOO 3, MC 2, SATSE 2, FI 1, USAE 1, UGT 1.

Secció Sindical CGT Hospital Viladecans

http://cgthospitalviladecans.blogspot.com/