CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT torna a reiterar el seu desacord amb les falses mobilitzacions dels sindicats majoritaris

Diumenge, 18 desembre, 2016
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

CGT no ha participat en la instrumentalització de la lluita obrera per part dels sindicats del règim

La Confederació General del Treball ha tornat a desmarcar-se públicament de les mobilitzacions convocades per als dies 15 i 18 de desembre pels sindicats majoritaris, l'únic objectiu dels quals és aconseguir una millor posició en aquest “pacte social” que pretenen negociar amb els responsables d'arrabassar drets fonamentals a milers de persones.

CGT pensa que cal sortir al carrer amb voluntat de fer front a les polítiques del sistema i dels seus representants polítics i empresarials, exercint la desobediència en tots i cadascun dels espais on aquestes es materialitzen. Es tracta d'oposar-se als milions d'acomiadaments a través dels ERO, a la voluntat unilateral de l'empresariat per determinar les condicions de treball, a la falsa flexibilitat que solament beneficia al capital, a la pèrdua de convenis i individualització de les relacions laborals i a la baixada dels salaris defensant el contracte estable i fix en tots els mercats, públics i privats, defensant el Públic i el dret a la vaga com a única garantia de la llibertat sindical i el contrapoder obrer.

La CGT continua als carrers amb totes aquelles persones a les quals han atacat a la seva dignitat perquè se'ls ha arrabassat el treball, el sostre i el pa. Amb els qui més han sofert i estan sofrint l'estafa de les polítiques que han salvat als bancs, a les empreses i als rics, amb milers de milions i a través de la baixada d'impostos que s'han portat per davant pensions, salut, educació i cures.

CGT ja va estar i està en les mobilitzacions del 15M, de les Marees, de la PAH, de les Plataformes en defensa del Públic, de les Marxes de la Dignitat i amb tots aquells moviments socials que segueixen a dia d'avui als carrers, defensant els drets fonamentals de totes i tots.

Gabinet de premsa del Comitè Confederal de la CGT

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print