CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT torna el 21 de març a Madrid caminant cap a la vaga general amb les Marxes de la Dignitat

Dijous, 19 març, 2015

Les Marxes de la Dignitat, en les quals participa la Confederació General del Treball juntament amb multitud d'organitzacions sindicals, socials i polítiques, tornen el 21 de març a Madrid per a seguir reivindicant, a un any de la històrica manifestació del 22M de 2014 “Pa, Treball, Sostre i Dignitat”.

Un any després de la multitudinària manifestació celebrada el 22 de març de l'any passat, la situació social lluny de millorar ha empitjorat amb un enorme augment de la repressió per a mantenir la política de saqueig del públic que la troica defineix hipòcritament com austeritat.

Des de tots els punts de l'Estat espanyol persones treballadores es mobilitzaran per a defensar les propostes reflectides en la plataforma de reivindicacions del moviment 22M, com pas previ a la convocatòria d'una mobilització general concretada en una vaga general laboral, de consum i social.

La mobilització del pròxim dissabte constarà de deu marxes que partiran des de diferents punts de la Comunitat de Madrid per a confluir a les 18:00 hores a la Plaça de Colón on se celebrarà l'acte central.

El sindicat CGT considera que és necessari seguir protestant en els carrers, al marge de les nombroses propostes electorals i de qui governi després de les eleccions, des del convenciment que “la lluita és l'únic camí” per a recuperar drets i llibertats arravassades.

CGT fa una crida a les persones treballadores per a omplir de dignitat novament el 21 de març els carrers de Madrid i expressar amb determinació i de forma pacífica el rebuig a la situació d'emergència social en la qual es troba atrapada la majoria social.

>>> Rutes de les Marxes de la Dignitat el 21 de març:
http://www.rojoynegro.info/articulo/agitaci%C3%B3n/rutas-las-marchas-la-dignidad-del-21-marzo

GABINET DE PREMSA CONFEDERAL DE CGT