CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT TV Catalunya: Carta de comiat al company Toni, tècnic mesclador de TV3 i membre del Comitè d’Empresa de 1998 a 2006

Dijous, 9 maig, 2013

Tècnic mesclador de TV3. Membre del Comitè d'Empresa de 1998 a 2006.

Actiu militant de la secció sindical de CGT a TV3 des de la seva creació, l'any 1998.

Durant aquests anys en el Comitè vam compartir aquest projecte sindical, de vegades llarg i complex, negociacions àrdues de Conveni, on ell va deixar la seva empremta de fortes conviccions en defensa dels drets dels treballadors.

En aquell temps vam compartir moltes reunions i molt llargues fins a altes hores de la matinada on ell, una persona tossuda en les seves posicions, no donava el bras a tòrcer i ens convencia de mantenir fermament una reivindicació, un dret o conquesta dels treballadors de Televisió de Catalunya.

Va ser també un fort defensor de la necessitat de la unitat entre els treballadors del grup d'empreses de la CCMA, va treballar per la constitució d'una coordinadora de Comitès de les empreses del grup i en l'embrió d'un Comitè Interempreses.

Va ser escollit membre de la Comissió de Seguiment del Contracte-Programa. Tot i que, no pas per ell sinó per decisions dels directius, aquesta comissió va tenir una vida molt escassa. En tot cas, ell veia aquesta necessitat, que ara es fa més clara que mai, de tenir un Contracte-Programa que asseguri la continuïtat i la viabilitat de la CCMA.

Era un home de profundes conviccions catalanistes, que el va portar a tenir un actitud molt compromesa en la defensa de la llei del cinema de Catalunya per això pensem que li agradaria acabar aquest diàleg amb un crit de "Visca Catalunya lliure"

CGT TV CATALUNYA

Més informació:

- FACEBOOK TELEVISIÓ DE CATALUNYA

- TWITTER CGT TV CATALUNYA

>>> Un home que anava a ser desnonat se suïcida a Barcelona
http://www.directa.cat/noticia/un-home-que-anava-ser-desnonat-es-suicida-barcelona