CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT TV Catalunya: Situació insostenible o salvar el “Soldat Brauli” a la CCMA

Dijous, 6 febrer, 2014

SITUACIÓ INSOSTENIBLE o Salvar el “Soldat Brauli”

Les darreres setmanes el “Soldat Brauli” ha demostrat un coratge insuperable per enfrontar-se a l’enemic: la “xusma obrera” armada amb la ridícula pretensió de mantenir el salari mentre li retiren drets, prestacions socials i la recargolen a base d’impostos. On s’és vist !!

Brauli Duart és un agent provocador, un incendiari digne del més alt reconeixement pel Govern de la Generalitat, al que al serveix amb fidelitat i eficàcia.

La CGT proposem que li sigui concedida la “Medalla d’Or de la Generalitat” i “l’Espasa de Sant Jordi” pels serveis que està prestant a l’encara no nat Estat Català i per la valenta defensa dels interessos de la burgesia.

Aquesta setmana el conflicte a la CCMA ha adquirit una més ampla dimensió. Malgrat que no ens agrada, ha deixat de ser laboral per convertir-se en un conflicte polític.

Deixar sense un marc laboral de referència unes empreses públiques de les dimensions i transcendència de les de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, posa la lluita pels models socials enmig del debat sobiranista.

L’abraonada postura del “Soldat Brauli” desemmascara la Via Catalana de Convergència i Unió, una via exprés cap al desmantellament dels serveis públics i el lucre d’uns pocs.

La CGT, al costat de la “xusma obrera”, donarà suport al calendari de mobilitzacions que aprovi en referèndum la plantilla i mantindrà l’aposta perquè l’Assemblea continuï després determinant el camí que els treballadors volen que segueixi la seva representació, el Comitè d’Empresa.

Brauli Duart està cremat. La CGT demana una interlocució nova al Govern de la Generalitat. I clemència i una retirada digna per al “coratjós soldat Brauli”.

Per la continuïtat del Conveni, pel manteniment dels salaris i contra el desmantellament dels serveis públics...

- Salveu el “Soldat Brauli” !! –

SECCIÓ SINDICAL CGT TV CATALUNYA

Més informació:

- PÀGINA FACEBOOK CGT TV CATALUNYA

- TWITTER CGT TV CATALUNYA