CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT xifra el seguiment de la vaga de conductors d’autobusos de Barcelona en un 85 % i TMB en un 40% (Nota d’Europa Press i reculls de premsa en català i castellà)

Divendres, 21 desembre, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

TMB xifra el seguiment de la vaga de conductors d'autobusos de Barcelona en un 40% i la CGT en un 85%

BARCELONA, 21 de desembre (EUROPA PRESS)

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha xifrat avui a les 7.30 hores el seguiment de la vaga de conductors d'autobusos en un 40%, mentre que CGT, un dels sindicats convocants, ha estimat que és del 85%.

Segons ha informat TMB en un comunicat, s'han produït diversos incidents aïllats que han afectat set autobusos, cinc d'ells per trencament de vidres i dos amb rodes punxades a l'interior d'una cotxera.

L'incident més greu s'ha produït a les 7.10 hores quan han llançat boles de ferro a un autobús de la línia 109 al carrer Entença. El trencament d'un dels vidres ha causat lesions a un passatger, que ha hagut de ser atès pels serveis sanitaris d'emergència.

Segons ha explicat a Europa Press un portaveu de CGT, de la cotxera d'Horta només ha sortit un sol cotxe que no era de serveis mínims; de la cotxera del Triangle, no n'ha sortit cap que no cobrís els mínims, i de les cotxeres de Zona Franca i Ponent, han sortit un 15% més d'autobusos dels previstos pels serveis mínims.

La Conselleria de Treball ha fixat per avui, primer dia de vaga dels set convocats pels sindicats CGT i l'Associació de Conductors del Transport Urbà de Barcelona (ACTUB), que entre les 6.30 i les 9.30 hores els serveis mínims siguin del 50%; entre les 17.00 i 20.00 hores, del 60%. En aquestes franges, que circuli un vehicle per cada línia del Bus de Barri, i la resta del dia, que els serveis mínims arribin al 25% en les línies 9, 11, 13, 21, 24, 63, 65, 92, 95, 109, 157 i Parc Montjuïc.

Tal com era previst, no funcionen les línies de l'àrea de transports d'oci: el Bus Turístic i el Tramvia Blau.


Extret de Vilaweb/Europapress|Notícia original a Vilaweb

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció