CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cicle de cinema a la fresca de la CGT de Barcelona

Dissabte, 12 juny, 2010

En el marc dels actes de commemoració del Centenari de la CNT que s'han previst organitzar al llarg d'aquest any de 2010 a Barcelona, iniciem el calendari amb la inauguració de la Terrassa Llibertària, divendres que ve 18 de juny.

“Cinema a la fresca” pretén ser una activitat de trobada i debat de tota l'afiliació, a través d'un cicle de pel·lícules escollides pel seu contingut social i sindical perquè ens facin reflexionar sobre el nostre quefer diari en la societat actual i, alhora, gaudir dels nostres locals a l'aire lliure.

Els dies que hem programat la terrassa llibertària i les pel·lícules d'aquest cicle, durant els mesos de juny, juliol, setembre i octubre, són:

Divendres, 18 de juny Germinal

>>> Per la seva durada aquesta pel·lícula començara a les 20 h. i es farà en dues parts, la primera a la Sala Costa i Font i la segona a la terrassa.

Divendres, 2 de juliol Ai Carmela!

Divendres, 30 de juliol Pan y Rosas

Divendres, 3 de setembre Raf, Facción del Ejército Rojo (Pel·lícula a proposta del Grup de Treball de la Secretaria d'Acció Social)

Divendres, 17 de setembre La Vaquilla

Divendres, 1 d'octubre Los lunes al sol

El format de “Cinema a la fresca” inclou un pica-pica mentre gaudim de la pel·lícula. Per aquest motiu, és imprescindible que confirmeu la vostra assistència. Podeu realitzar la reserva en el telèfon de centraleta (93 310 33 62) o trucant al 676 43 11 22.

FL CGT Barcelona

>>> Us podeu descarregar els cartells de les diverses projeccions al web:
www.cgtbarcelona.org/content/cinema-la-fresca