CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cicle de conferències a Tarragona: “El col·lapse energètic del Capitalisme”

Dimecres, 19 novembre, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des d’Enginyeria Sense Fronteres, han organitzat un cicle de conferències que analitzarà en profunditat el sistema energètic actual i les seves possibilitats.

Vivim en en un sistema profundament desigual, guiat només per decisions econòmiques. La crisis que patim n’és una mostra, aquesta s’ha originat per diversos factors i un d’ells, sense dubtes, és la dificil situació energética del món que influeix en totes les questions que ens envolten.

En les xerrades es parlarà d'aspectes que no s’acostumen a escoltar gaire i és que impliquen obrir els ulls a una realitat molt crua i que ens aboca a un gran col·lapse, amb les consegüents guerres, pobresa, fam, etc.

Les xerrades tindran lloc al local de la CGT de Tarragona a les 18:30h.

- Dijous 20 de Novembre, "Limits del creixement i post-capitalisme". A càrrec d'Antonio García-Olivares, cientific del CSIC i membre d'OCO

- Dilluns 24 de Novembre, "El límit de les modernes energies renovables" A càrrec de Pedro Prieto vicepresident d'AEREN i membre d'ASPO.

- Dijous 27 de Novembre, "Energia i clima, claus per entendre el futur" A càrrec de Jordi Solé, cientific del CSIC i membre d'OCO.

- Dilluns 1 de Desembre, "Debat obert sobre energia"

>>> En documents adjunts el cartell i un díptic amb un breu resum de les jornades.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció