CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cicle de conferències a Tarragona: “El col·lapse energètic del Capitalisme”

Dimecres, 19 novembre, 2014

Des d’Enginyeria Sense Fronteres, han organitzat un cicle de conferències que analitzarà en profunditat el sistema energètic actual i les seves possibilitats.

Vivim en en un sistema profundament desigual, guiat només per decisions econòmiques. La crisis que patim n’és una mostra, aquesta s’ha originat per diversos factors i un d’ells, sense dubtes, és la dificil situació energética del món que influeix en totes les questions que ens envolten.

En les xerrades es parlarà d'aspectes que no s’acostumen a escoltar gaire i és que impliquen obrir els ulls a una realitat molt crua i que ens aboca a un gran col·lapse, amb les consegüents guerres, pobresa, fam, etc.

Les xerrades tindran lloc al local de la CGT de Tarragona a les 18:30h.

- Dijous 20 de Novembre, "Limits del creixement i post-capitalisme". A càrrec d'Antonio García-Olivares, cientific del CSIC i membre d'OCO

- Dilluns 24 de Novembre, "El límit de les modernes energies renovables" A càrrec de Pedro Prieto vicepresident d'AEREN i membre d'ASPO.

- Dijous 27 de Novembre, "Energia i clima, claus per entendre el futur" A càrrec de Jordi Solé, cientific del CSIC i membre d'OCO.

- Dilluns 1 de Desembre, "Debat obert sobre energia"

>>> En documents adjunts el cartell i un díptic amb un breu resum de les jornades.